Имаш на ПП цена за нова оргиналнаДечки батерија за ЛГ Г3 што пари може да се најде ?
Нема делови за тој, ако можеш нарачај од али или вотевр не е проблем за промена@Torte Mobile промена на екран на Асус мемо пад 10 правиш и колку би чинело?
6030 ти е идол 1ај помош кај да најдам тач за alcatel idol 2 6030 или некоја мобилара да има комплет да го смени?
Посебно тач има ризик дека ќе се скрши екран и потоа нема да се залепи целосно како фабрички што е залепен екранот за тачот туку само од странитеај помош кај да најдам тач за alcatel idol 2 6030 или некоја мобилара да има комплет да го смени?
Се менува имаш цена на ППДали се мења стаклото на задната камера , незнам стручно како се вика ,леќа мислам , за самсунг ј5 скршил сум го некако ваљда во џеб од клучеви
И колку кошта отприлика
Можи и мене да ми пратиш?Се менува имаш цена на ПП
ИмашМожи и мене да ми пратиш?
6030 ти е идол 1
Sent from m
Посебно тач има ризик дека ќе се скрши екран и потоа нема да се залепи целосно како фабрички што е залепен екранот за тачот туку само од страните
инаку има нови комплети и евентуално половен да се најде
6030 или 6037 ти е поточно моделот ?[DOUBLEPOST=1488306162][/DOUBLEPOST]
Се менува имаш цена на ПП6030 ти е идол 1
Sent from my GT-I9301I using Tapatalk6030 ти е идол 1
Sent from my GT-I9301I using Tapatalk
моја грешка,6037 е моделотПосебно тач има ризик дека ќе се скрши екран и потоа нема да се залепи целосно како фабрички што е залепен екранот за тачот туку само од страните
инаку има нови комплети и евентуално половен да се најде
6030 или 6037 ти е поточно моделот ?[DOUBLEPOST=1488306162][/DOUBLEPOST]
Се менува имаш цена на ПП
50 euмоја грешка,6037 е моделот
Не е до системо, батеријата е под нула. или помини до некој сервис или остај го 24 саата види дали ќе се подигне.Некој да форматира преинсталира или како и да се нарекува.
Таблетот подолго време не беше уклучен и сега не сака да го крене системот.