Се собрала оваа баграва,има 5-6к секако надвор...Најлоша ситуација у живот ми се случи,пу да му ебам матер..Одам у Тинексот карши Максим Горки да зеам за јадење,ништо не ми се допадна ај си викам ќе идам нагоре ќе зеам у другиот демек деликатесниот шо се наоѓа карши Беко дека живеам у близина...И баграва наместо да фатат лево и преку Рекорд да стигнат до Собрание,нив му текна да идат право накај ВМРО штабот и покрај Министерство за финансии да излезат позади Собрание фактички...Идат,идат,ја покрај нив,ај си викам да префрлам улица(факички низ нив да поминам) за да стигнам до катната гаража и да си влезам во Тинексот,таман стигам пред влезот на катната гаража-сите медиуми,фото репортери,камермани таму наместени,ја у главен фокус..Ти ебам малерот,главен гомнојадец сум против баграва вечер на сите национални медиуми ќе ме има. Инаку цимеров го начекал Бетмен Какат вчера во Беко купувал сендвичи,како не сум бил таму да го сликнам па како што спинуваат се и сешто,јас да ги паднам социјалните мрежи со сендвичите за протестантите..