Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
S

silmarillion

Гостин
Дали се читате колку сте глупи што барате шарените да се пресметаат со албанците само затоа што вие се пичкате да го напраите тоа?:)))) Шарените немаат никаква апсолутно никаква потреба од тоа, напротив ете нели барабар со нив одат. Додека вие сте тие што ќе колите, ќе отварате гасни комори и сл.

Член од
19 мај 2012
Мислења
1.550
Поени од реакции
364
Дали се читате колку сте глупи што барате шарените да се пресметаат со албанците само затоа што вие се пичкате да го напраите тоа?:)))) Шарените немаат никаква апсолутно никаква потреба од тоа, напротив ете нели барабар со нив одат. Додека вие сте тие што ќе колите, ќе отварате гасни комори и сл.
Чек сга објасни за што шарени протестирасва и фарбасва?
Бш га гледам протест никој не спомна ни кољање, ни гасни коморе.
Али памту едну козу која им викаше на полицајци Куманово да ви се понови...

Sent from my MI 5s using Tapatalk

Член од
2 септември 2010
Мислења
7.148
Поени од реакции
7.516
По ред све...
Шарени бева ли у Чаир?

Што бараат шарените во Чаир? Па вие пеете против клетите албанци, а ваму барате да коалицирате со нив. Заедничка Македонија, нека разберат клетите албанци. Какви ретарди сте вие тоа чудо. Старци и чистачи од Комунална довлечкани за уши.
Пак те прашувам, што мајка бараат во Чаир шарени? Зошто вие кои сте против албанците не отидете пред штабот на Дуи?

Член од
19 мај 2012
Мислења
1.550
Поени од реакции
364
Што бараат шарените во Чаир? Па вие пеете против клетите албанци, а ваму барате да коалицирате со нив. Заедничка Македонија, нека разберат клетите албанци. Какви ретарди сте вие тоа чудо. Старци и чистачи од Комунална довлечкани за уши.
Пак те прашувам, што мајка бараат во Чаир шарени? Зошто вие кои сте против албанците не отидете пред штабот на Дуи?
Кој тој ние?
Ти што си земљанин?двополац?шарен?

Toma

Корона стронг
Член од
22 април 2014
Мислења
4.156
Поени од реакции
3.388
Не смее ли да има контакт со Албанци?Не смее ли Албанци да гласаат за Македонска политичка партија?
Не смее македонска партија да одработува албански интереси!
ете гледаш како ве лажат тие во штабот.
500 евра просечна плата,.
Ве лажеа и за двојазичност ве лажеа и за плата ве лажеа и за моенти ве лажеа и дека сендвичите ви се со чисто месо и природен кашкавал.
Чекај сега кој кого лаже, малку нејасно ти е одговорено, не знам за кого се однесува, ако е за Зајко ништо ново, а зине одма излаже нешто.
Србија не чини, Грција не чини, Бугарија не чини, Романија не чини, ЕУ не чини, НАТО не чини, САД не чини...
само Македонија со Груевски на чело чини!?
Не Македонија, не Грујо, туку македонецот не чини!
17 000 000 евра
Толку е вредноста на тендерот, а колку е профитот не знаеме,
од тоа што прочитав се работи за “невистинита документација за поседување на техничка опрема“, вака може и да е точно, а може и да не е, треба да се виде дали навистина им била невистинита или не,
без увид во документациајта тешко можеме да извлечеме некаков заклучок.

Член од
2 септември 2010
Мислења
7.148
Поени од реакции
7.516
Кој тој ние?
Ти што си земљанин?двополац?шарен?

Вие вмровците, нели член си на вмро нели си против двојазичност нели мразиш албанци. Зошто не отидете пред штабот на Дуи во Чаир? Што мајка бараат шарени во Чаир кога албанци протестираа заедно со нив?

Член од
19 мај 2012
Мислења
1.550
Поени од реакции
364
Вие вмровците, нели член си на вмро нели си против двојазичност нели мразиш албанци. Зошто не отидете пред штабот на Дуи во Чаир? Што мајка бараат шарени во Чаир кога албанци протестираа заедно со нив?
Како прво да не си ми дошја дома па да знаеш дали сам Вмровац.
Или свак што не се слага сас вас е одма Вмровац?
Изјасни се прво што си...
За што протестирасва шарени?
Кажи не се срами..

Член од
2 септември 2010
Мислења
7.148
Поени од реакции
7.516
Како прво да не си ми дошја дома па да знаеш дали сам Вмровац.
Или свак шѕо не се слага сас вас е офма Вмтовац?
Изјасни се прво што си...
За што протестирасва шарени?
Кажи не се срами..

За да падне криминалната власт, против грујо протестираа. Ај ти сега не се срами.

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.288
Поени од реакции
6.998
Се собрала оваа баграва,има 5-6к секако надвор...Најлоша ситуација у живот ми се случи,пу да му ебам матер..Одам у Тинексот карши Максим Горки да зеам за јадење,ништо не ми се допадна ај си викам ќе идам нагоре ќе зеам у другиот демек деликатесниот шо се наоѓа карши Беко дека живеам у близина...И баграва наместо да фатат лево и преку Рекорд да стигнат до Собрание,нив му текна да идат право накај ВМРО штабот и покрај Министерство за финансии да излезат позади Собрание фактички...Идат,идат,ја покрај нив,ај си викам да префрлам улица(факички низ нив да поминам) за да стигнам до катната гаража и да си влезам во Тинексот,таман стигам пред влезот на катната гаража-сите медиуми,фото репортери,камермани таму наместени,ја у главен фокус..Ти ебам малерот,главен гомнојадец сум против баграва вечер на сите национални медиуми ќе ме има. Инаку цимеров го начекал Бетмен Какат вчера во Беко купувал сендвичи,како не сум бил таму да го сликнам па како што спинуваат се и сешто,јас да ги паднам социјалните мрежи со сендвичите за протестантите.. :boksix:

Член од
19 мај 2012
Мислења
1.550
Поени од реакции
364
Се собрала оваа баграва,има 5-6к секако надвор...Најлоша ситуација у живот ми се случи,пу да му ебам матер..Одам у Тинексот карши Максим Горки да зеам за јадење,ништо не ми се допадна ај си викам ќе идам нагоре ќе зеам у другиот демек деликатесниот шо се наоѓа карши Беко дека живеам у близина...И баграва наместо да фатат лево и преку Рекорд да стигнат до Собрание,нив му текна да идат право накај ВМРО штабот и покрај Министерство за финансии да излезат позади Собрание фактички...Идат,идат,ја покрај нив,ај си викам да префрлам улица(факички низ нив да поминам) за да стигнам до катната гаража и да си влезам во Тинексот,таман стигам пред влезот на катната гаража-сите медиуми,фото репортери,камермани таму наместени,ја у главен фокус..Ти ебам малерот,главен гомнојадец сум против баграва вечер на сите национални медиуми ќе ме има. Инаку цимеров го начекал Бетмен Какат вчера во Беко купувал сендвичи,како не сум бил таму да го сликнам па како што спинуваат се и сешто,јас да ги паднам социјалните мрежи со сендвичите за протестантите.. :boksix:
И кд се разбуди озноен ли беше?

Член од
2 септември 2010
Мислења
7.148
Поени од реакции
7.516
Одлично ај сга кажи кој беше на власт кои партије?

Прво ти одговори зошто шарени треба накај Чаир да одат и зошто вие не одите накај Чаир? Се палиш на протестов па ај биди маж и одговори зошто накај Чаир не одат?

Член од
8 мај 2013
Мислења
11.786
Поени од реакции
36.798
Прво ти одговори зошто шарени треба накај Чаир да одат и зошто вие не одите накај Чаир? Се палиш на протестов па ај биди маж и одговори зошто накај Чаир не одат?
Остај го друже, дебил е.

Член од
26 февруари 2016
Мислења
5.419
Поени од реакции
13.589
Koi grujovisti be pederiste edno prodadeno. Namesto i samiot da se priklucis i da mu pokazes na toa predavnicko govedo imas li jajca i dali si makedonec ili ne.
Имам челични јајца со кои одев на протести против криминалната банда што ми ја држеше државата во заложништво цели 10 години, и која неколку пати се обиде да ми го уништи животот и на мене и на моето семејство. А ти за тоа време сигурно си се криел како онакво под кошулка и си пеел „за идеале гину будале“. Тоа го правевте дури и кога убиваа деца како Мартин.

А и никој не те прозва. Самиот си се јави да покажеш дека си глуп како дрво и дека веруваш во ефтините приказни на паторот кој се тресе да не оди во Шутка.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom