Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 март 2015
Мислења
7.011
Поени од реакции
1.983
3 стана во епицентар на скопје секој над 100 квадрати секој по најмалце 1700 евра квадрат па рачунај
Мислиш... да сметам. Па, становите не се купени сега па да чинат толку, а и сега не се толкави цените. А јас немам намера да шпекулирам, не знам дали се нелегални парите со кои се купени или не... Не сакам да изигрувам ничиј адвокат, единствено не ми се верува дека толкави биле цените. Дури мислам дека се прилично помалку. Отприлика, тогаш.[DOUBLEPOST=1488291345][/DOUBLEPOST]
влезените сте вие во некој филм
патриоти војводи и што ти знам што уште не
добро ви го испериле мозокот
Една е.. мајка.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.277
Мислиш... да сметам. Па, становите не се купени сега па да чинат толку, а и сега не се толкави цените. А јас немам намера да шпекулирам, не знам дали се нелегални парите со кои се купени или не... Не сакам да изигрувам ничиј адвокат, единствено не ми се верува дека толкави биле цените. Дури мислам дека се рилично помалку. Отприлика, тогаш.
Надежда Груевска, мајка на Никола Груевски поседува; Два стана на скопската улица Бихаќка, со вкупна површина од 143 м2 , Два стана на адреса на Владимир Комаров, со вкупна површина од 124 м2, Еден стан на улицата Васил Ѓоргов, од 86 м2, Еден на непозната адреса од 57 м2!

5 стана биле бе!
410 квадрати!!

Член од
7 ноември 2011
Мислења
3.306
Поени од реакции
4.068
А бе со месеци кружев по обиколница ради шарениве каде беше ти тогаш да коментораш?
Не ме интересираат ни шарени ни црвени, јас сакам слободно да се движам низ градот и кај сум тргнал да стигнам на време. Кој сака да протестира нека оди некаде кај што нема да му смета на никој.... Исто е а пред влада а во СЦ Борис Трајковски, ама во СЦ нема да сметаат на никој....

Член од
23 март 2015
Мислења
7.011
Поени од реакции
1.983
Јако денес.

Нејќам три, нејќам два, 17 милиони сакам јас!!!
Е... и јас сакам, па макар и денари[DOUBLEPOST=1488292096][/DOUBLEPOST]
Леле кој прејак хумор го имаш се собравме 10 души кај мене на компјутер паѓаме у несвест. Кажи уште нешто жити кариера да овенеме од смеење тука : )))
Ко на времето кога се збирале 10 души покрај радио или ТВ подоцна. Така и вие се собравте.. се добравте.. Ем сакаш мангуп да изигруваш...[DOUBLEPOST=1488292158][/DOUBLEPOST]
Не ме интересираат ни шарени ни црвени, јас сакам слободно да се движам низ градот и кај сум тргнал да стигнам на време. Кој сака да протестира нека оди некаде кај што нема да му смета на никој.... Исто е а пред влада а во СЦ Борис Трајковски, ама во СЦ нема да сметаат на никој....
Јас тоа го велев. Ама.. тешко некако.

Член од
1 март 2010
Мислења
7.888
Поени од реакции
14.439
Член од
23 март 2015
Мислења
7.011
Поени од реакции
1.983
Надежда Груевска, мајка на Никола Груевски поседува; Два стана на скопската улица Бихаќка, со вкупна површина од 143 м2 , Два стана на адреса на Владимир Комаров, со вкупна површина од 124 м2, Еден стан на улицата Васил Ѓоргов, од 86 м2, Еден на непозната адреса од 57 м2!

5 стана биле бе!
410 квадрати!!
Види, не сакам сега адвокат да изигрувам, па демек сум бранел некого. Не знам. Само гледам дека не се тоа во епицентралното подрачје и не може да е ни блиску 1700е/м2. Плус, порано беше поевтин м2. Како и да е, не знаеме лично кој како заработил. Нешто од родители добиваш. По комунизмот се откупуваа станови евтино, државните, итн, итн.. има разни варијанти..

Член од
8 мај 2013
Мислења
11.786
Поени од реакции
36.798
Е... и јас сакам, па макар и денари[DOUBLEPOST=1488292096][/DOUBLEPOST]
Ко на времето кога се збирале 10 души покрај радио или ТВ подоцна. Така и вие се собравте.. се добравте.. Ем сакаш мангуп да изигруваш...[DOUBLEPOST=1488292158][/DOUBLEPOST]
Јас тоа го велев. Ама.. тешко некако.
За подетални информации како до 17 милиони евра, обрати се до Белиот Дворец.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.277
Види, не сакам сега адвокат да изигрувам, па демек сум бранел некого. Не знам. Само гледам дека не се тоа во епицентралното подрачје и не може да е ни блиску 1700е/м2. Плус, порано беше поевтин м2. Како и да е, не знаеме лично кој како заработил. Нешто од родители добиваш. По комунизмот се откупуваа станови евтино, државните, итн, итн.. има разни варијанти..
Интересно за овие два стана е тоа што и двата се од Јавното станбено претпријатие и дека и за двата договорите биле склучени на 9 август 2001 година, еден ден по масакрот на Карпалак каде што загинаа осуммина македонски војници!

Член од
23 март 2015
Мислења
7.011
Поени од реакции
1.983
Интересно за овие два стана е тоа што и двата се од Јавното станбено претпријатие и дека и за двата договорите биле склучени на 9 август 2001 година, еден ден по масакрот на Карпалак каде што загинаа осуммина македонски војници!
А што е интересното? Стан не се купува за 5 минути. Прво гледаш, преговараш...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom