Море ќути.. ако распнат шатори... ќе биде тогаш мачно за возење.Пак ли ќе го дрвите по семафори денеска бе? Не се вози по ова градов веќе. Аман од небањативе.
Море ќути.. ако распнат шатори... ќе биде тогаш мачно за возење.Пак ли ќе го дрвите по семафори денеска бе? Не се вози по ова градов веќе. Аман од небањативе.
Не го познавам тој ховербоард.. од Скопје ли е?Ѓоко да ги шитнам малце летан hoverboard ако ти е проблем? Башка можеш да го користиш и за преминување на другата страна на Вардар, кога ќе одиш накај клетите во Чаир де. ))
остај бе заев тој е пичка карактер не е како грујо да исполни ветеното.Не знам Заев дали му прифатил.. ама тешко.. мора да се исполнат ветувањата. Се разбира, некои ветувања не се исполнуваат, ама кон одредени „фактори“, мора...
Не ги потсеќај на тоа жити све, фатија патриотска реума кога спиеа во автобусине пред DICK, а сендвичите крцкаа со измрзнатата посебна. На внуците веќе им раскажуваат како гинеле на фронтот за татковината.Ама мислат ли овие протестантиве дека прават проблем на полицијата, наместо да брка криминалци и терористи сега нив треба да ги расправа со денови оти не му се седело дома! Удираат директно по безбедноста на државата. Каде беа кога беше -20 да протестираат а не сега кога се стопли па ај ке шетаме по улиците. И да, што сум јас должен да заобиколувам со километри и да дремам на семафори оти на некој му текнало да протестира. Ете кој сака да протестира нека оди во паркот или во Борис Трајковски и нека протестира колку сака....
Ако имала некој нафтен извор во либија можеТогаш не беа тие цени на становите. А нели била на работа во Либија порано
Кажи кој е народен сајт?Пишува нешто за криминалот на Заев и вицето или само за ВМРО?не може вмровски сајт да зборува во име на народот
не може една група членови на партија да се претставуваат како народот
Кога рекол? Јас видов дека му понуди на Заев ако се откаже од албанизирањето.[DOUBLEPOST=1488290913][/DOUBLEPOST]Стигна ли Грујо во Идризово како што свечено се заколна пред цела македонска јавност??
Кој е тој пола милион? Да не претеруваш малку појќе? Иако, не знам, ова е рекла-казала.Ако имала некој нафтен извор во либија може
Пола милион евра да дадеш за станови е премногу па и директорка на рафинерија во либија да работеше
А бе со месеци кружев по обиколница ради шарениве каде беше ти тогаш да коментораш?Ама мислат ли овие протестантиве дека прават проблем на полицијата, наместо да брка криминалци и терористи сега нив треба да ги расправа со денови оти не му се седело дома! Удираат директно по безбедноста на државата. Каде беа кога беше -20 да протестираат а не сега кога се стопли па ај ке шетаме по улиците. И да, што сум јас должен да заобиколувам со километри и да дремам на семафори оти на некој му текнало да протестира. Ете кој сака да протестира нека оди во паркот или во Борис Трајковски и нека протестира колку сака....
Веројатно имаат на ум дека е џабе бркаат терористи и криминалци ако отиде државата.Ама мислат ли овие протестантиве дека прават проблем на полицијата, наместо да брка криминалци и терористи сега нив треба да ги расправа со денови оти не му се седело дома! Удираат директно по безбедноста на државата. Каде беа кога беше -20 да протестираат а не сега кога се стопли па ај ке шетаме по улиците. И да, што сум јас должен да заобиколувам со километри и да дремам на семафори оти на некој му текнало да протестира. Ете кој сака да протестира нека оди во паркот или во Борис Трајковски и нека протестира колку сака....
Се заколнал над камата и ревоплверот дека заминува за ИдризовоКога рекол? Јас видов дека му понуди на Заев ако се откаже од албанизирањето.[DOUBLEPOST=1488290913][/DOUBLEPOST]
Кој е тој пола милион? Да не претеруваш малку појќе? Иако, не знам, ова е рекла-казала.
За мајка Македонија.а зошто Грујо ќе дозволува да го уапсат ако е невин?