- Член од
- 27 јули 2016
- Мислења
- 105
- Поени од реакции
- 95
влезените сте вие во некој филмЗа мајка Македонија.
патриоти војводи и што ти знам што уште не
добро ви го испериле мозокот
влезените сте вие во некој филмЗа мајка Македонија.
Мислиш... да сметам. Па, становите не се купени сега па да чинат толку, а и сега не се толкави цените. А јас немам намера да шпекулирам, не знам дали се нелегални парите со кои се купени или не... Не сакам да изигрувам ничиј адвокат, единствено не ми се верува дека толкави биле цените. Дури мислам дека се прилично помалку. Отприлика, тогаш.[DOUBLEPOST=1488291345][/DOUBLEPOST]3 стана во епицентар на скопје секој над 100 квадрати секој по најмалце 1700 евра квадрат па рачунај
Една е.. мајка.влезените сте вие во некој филм
патриоти војводи и што ти знам што уште не
добро ви го испериле мозокот
Надежда Груевска, мајка на Никола Груевски поседува; Два стана на скопската улица Бихаќка, со вкупна површина од 143 м2 , Два стана на адреса на Владимир Комаров, со вкупна површина од 124 м2, Еден стан на улицата Васил Ѓоргов, од 86 м2, Еден на непозната адреса од 57 м2!Мислиш... да сметам. Па, становите не се купени сега па да чинат толку, а и сега не се толкави цените. А јас немам намера да шпекулирам, не знам дали се нелегални парите со кои се купени или не... Не сакам да изигрувам ничиј адвокат, единствено не ми се верува дека толкави биле цените. Дури мислам дека се рилично помалку. Отприлика, тогаш.
Не ме интересираат ни шарени ни црвени, јас сакам слободно да се движам низ градот и кај сум тргнал да стигнам на време. Кој сака да протестира нека оди некаде кај што нема да му смета на никој.... Исто е а пред влада а во СЦ Борис Трајковски, ама во СЦ нема да сметаат на никој....А бе со месеци кружев по обиколница ради шарениве каде беше ти тогаш да коментораш?
Леле кој прејак хумор го имаш се собравме 10 души кај мене на компјутер паѓаме у несвест. Кажи уште нешто жити кариера да овенеме од смеење тука : )))Не го познавам тој ховербоард.. од Скопје ли е?
лажат, сите лажат!!! само Грујо не лаже!Арифи: Јазикот не беше проблем за непостигнување договор со ВМРО, проблем беа реформите во правосудството
Е... и јас сакам, па макар и денари[DOUBLEPOST=1488292096][/DOUBLEPOST]Јако денес.
Нејќам три, нејќам два, 17 милиони сакам јас!!!
Ко на времето кога се збирале 10 души покрај радио или ТВ подоцна. Така и вие се собравте.. се добравте.. Ем сакаш мангуп да изигруваш...[DOUBLEPOST=1488292158][/DOUBLEPOST]Леле кој прејак хумор го имаш се собравме 10 души кај мене на компјутер паѓаме у несвест. Кажи уште нешто жити кариера да овенеме од смеење тука : )))
Јас тоа го велев. Ама.. тешко некако.Не ме интересираат ни шарени ни црвени, јас сакам слободно да се движам низ градот и кај сум тргнал да стигнам на време. Кој сака да протестира нека оди некаде кај што нема да му смета на никој.... Исто е а пред влада а во СЦ Борис Трајковски, ама во СЦ нема да сметаат на никој....
Види, не сакам сега адвокат да изигрувам, па демек сум бранел некого. Не знам. Само гледам дека не се тоа во епицентралното подрачје и не може да е ни блиску 1700е/м2. Плус, порано беше поевтин м2. Како и да е, не знаеме лично кој како заработил. Нешто од родители добиваш. По комунизмот се откупуваа станови евтино, државните, итн, итн.. има разни варијанти..Надежда Груевска, мајка на Никола Груевски поседува; Два стана на скопската улица Бихаќка, со вкупна површина од 143 м2 , Два стана на адреса на Владимир Комаров, со вкупна површина од 124 м2, Еден стан на улицата Васил Ѓоргов, од 86 м2, Еден на непозната адреса од 57 м2!
5 стана биле бе!
410 квадрати!!
За подетални информации како до 17 милиони евра, обрати се до Белиот Дворец.Е... и јас сакам, па макар и денари[DOUBLEPOST=1488292096][/DOUBLEPOST]
Ко на времето кога се збирале 10 души покрај радио или ТВ подоцна. Така и вие се собравте.. се добравте.. Ем сакаш мангуп да изигруваш...[DOUBLEPOST=1488292158][/DOUBLEPOST]
Јас тоа го велев. Ама.. тешко некако.
Интересно за овие два стана е тоа што и двата се од Јавното станбено претпријатие и дека и за двата договорите биле склучени на 9 август 2001 година, еден ден по масакрот на Карпалак каде што загинаа осуммина македонски војници!Види, не сакам сега адвокат да изигрувам, па демек сум бранел некого. Не знам. Само гледам дека не се тоа во епицентралното подрачје и не може да е ни блиску 1700е/м2. Плус, порано беше поевтин м2. Како и да е, не знаеме лично кој како заработил. Нешто од родители добиваш. По комунизмот се откупуваа станови евтино, државните, итн, итн.. има разни варијанти..
А што е интересното? Стан не се купува за 5 минути. Прво гледаш, преговараш...Интересно за овие два стана е тоа што и двата се од Јавното станбено претпријатие и дека и за двата договорите биле склучени на 9 август 2001 година, еден ден по масакрот на Карпалак каде што загинаа осуммина македонски војници!
A колку време ги гледала и преговарала, ете дај ни информацииА што е интересното? Стан не се купува за 5 минути. Прво гледаш, преговараш...