89ти американски филмски награди (Оскари 2016)

• Креатор на темата Креатор на темата Zlatikevichius
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е вашиот фаворит?

• Вкупно гласачи
    21
  • Гласањето е завршено на .
За Suicide Squad очекувано, ама за костими мислев дека La La Land ќе земе. :toe:
Nz uste ne mi e gledan Fantastic Beast, ama mislam deka e zasluzeno, a za sminka mozebi i Star Trek mozese da zeme, barem spored mene[DOUBLEPOST=1488161749][/DOUBLEPOST]Auuu... ne mozam da veruvam deka ne zema 13th oskar, ama sepak zasluzeno za O.J Malce kako serija bese ama nema vrska hahaha

Последно уредено:
Ич не го можам овој Џими Кимел, а и преку к..ов со расните бариери....

Ова се најфеминистичките и најцрнечките оскари...дека ќе бидат најполитички, се знаеше тоа.
Џими Кимел, пропаст засега, подосаден од Ен Хатавеј и Франко кога беа.

Еј колку изненади за костими Fantastic beasts, али заслужено. Иначе мене ми е мило за Hacksaw ridge што зема оскарче за sound mix, а за Аrrival не очекував.

и yaaaaaaaaay Zootopia :D

Последно уредено:
Манчестер оригинално....сепак може да биде многу забавно за филм.

Ок, очекувани горе доле награди, сите по малце си земаа нешто како и секогаш. 7/14 за ЛЛЛ...I'll tаке ит. Ема Стоун ми е најголема срцка али лол Портман требаше да земе и тоа лагано...ама ајде...оскари..секако маркетингот е побитен.

Јас Оскариве ги гледам чисто за шоу пред се така да од тој аспект...мех. Кимел како да бил викнат пред 3 дена да го води ова па ете онака без сценарио и без никакви монолози да се појавил... така да ех...онака :D[DOUBLEPOST=1488172323][/DOUBLEPOST]хахаахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахааха лмао кој флоп, кечери е помалку местено од ова, сапавш ли мирно Сена Џоне?!?!

ДАЛИ ОЗБИЛНО СЕ ДЕСИ ОВА ХАХАХАХАХАХА

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom