- Член од
- 19 март 2011
- Мислења
- 18.984
- Поени од реакции
- 40.198
Tоа е твое субјективно гледање дали партиите се здружуваат злосторнички. За да го докажеш тоа, треба и по некој аргумент поткрепен со документ да дадеш, инаку се ти се сведува на постизборна хистерија....Во нормална држава партии не се здружуваат ...злосторнички ....за да ја ликвидираат државата. Нема држава во која има партии со членови и симболи од друга држава, а со кои некој зајачки квислинг и осуден криминалец прави влада. Тоа од прва дава причина за сомнеж дека се работи за велепредавство. Такво нешто завршува насекаде по кратка постапка. Судење, бетонски ѕид и нешто муниција...Ако така не заврши ..нешто е ненормално и мириса на труло во земјата данска...
Ѓорѓе не може да не прогласи вонредна состојба и изведе војска на улици, поапси и ја суди целата таа криминална багра, во спротивно само ќе докаже дека е најобична обезмудена биљка од фамилијата фикуси....
Катица??? ...многу сум стар бе за ликови од Мапет Шоу...тоа пубертетлии се палат на винил, кожни бичеви и многу шминка...., а америка, сорос, морос, не можам да си ги напикам таму каде сум најдебел, не престануеш бе да ми го дудлаш....
Велепредавство е тешко обвинение, имашп некој документ, папирич, да го докажеш тоа?
Ако немаш, можеш само да продложиш да паламудиш и ламентираш над загубените тендерчиња.