- Член од
- 19 март 2011
- Мислења
- 18.984
- Поени од реакции
- 40.197
...Во нормална држава партии не се здружуваат ...злосторнички ....за да ја ликвидираат државата. Нема држава во која има партии со членови и симболи од друга држава, а со кои некој зајачки квислинг и осуден криминалец прави влада. Тоа од прва дава причина за сомнеж дека се работи за велепредавство. Такво нешто завршува насекаде по кратка постапка. Судење, бетонски ѕид и нешто муниција...Ако така не заврши ..нешто е ненормално и мириса на труло во земјата данска...
Ѓорѓе не може да не прогласи вонредна состојба и изведе војска на улици, поапси и ја суди целата таа криминална багра, во спротивно само ќе докаже дека е најобична обезмудена биљка од фамилијата фикуси....
Катица??? ...многу сум стар бе за ликови од Мапет Шоу...тоа пубертетлии се палат на винил, кожни бичеви и многу шминка...., а америка, сорос, морос, не можам да си ги напикам таму каде сум најдебел, не престануеш бе да ми го дудлаш....![]()
![]()
Tоа е твое субјективно гледање дали партиите се здружуваат злосторнички. За да го докажеш тоа, треба и по некој аргумент поткрепен со документ да дадеш, инаку се ти се сведува на постизборна хистерија.
Велепредавство е тешко обвинение, имашп некој документ, папирич, да го докажеш тоа?
Ако немаш, можеш само да продложиш да паламудиш и ламентираш над загубените тендерчиња.