Џабе идиоте шириш паника. Во нормална држава две партии кои имаат мнозинство во парламентот прават влада доколку се договорат. Ако се обидат при тоа да протнат некој противуставен закон, тогаш реагира Уставниот суд. Многу едноставно.
Ова Америка, Сорос, морос, можеш да си го напикаш таму каде што си најдебел. Умреа преваро тендерите, сега гледај да те нема на некоја лента кај Катица, да не му бидеш кучка на некој обдарен шипо во Идризово.
...Во нормална држава партии не се здружуваат ...
злосторнички ....за да ја ликвидираат државата. Нема држава во која има партии со членови и симболи од друга држава, а со кои некој зајачки квислинг и осуден криминалец прави влада. Тоа од прва дава причина за сомнеж дека се работи за велепредавство. Такво нешто завршува насекаде по кратка постапка. Судење, бетонски ѕид и нешто муниција...Ако така не заврши ..нешто е ненормално и мириса на труло во земјата данска...
Ѓорѓе не може да не прогласи вонредна состојба и изведе војска на улици, поапси и ја суди целата таа криминална багра, во спротивно само ќе докаже дека е најобична обезмудена биљка од фамилијата фикуси....
Катица??? ...многу сум стар бе за ликови од Мапет Шоу...тоа пубертетлии се палат на винил, кожни бичеви и многу шминка...., а америка, сорос, морос, не можам да си ги напикам таму каде сум најдебел, не престануеш бе да ми го дудлаш....