Некој пред грујо крадел и не одговарал.Не викам дека не треба да одговара, но да одговарале пред закон тие што краделе пред него и дебело да си го добијат верувам дека грујо два пати ќе размисли дали ќе кради без исаф или ќе кради како во сите ебени нормални држави.Ако е така, тогаш најголем виновник за она што денес се случува во Македонија е Гвујо. Излегоа бомбите што излегоа, требаше да си поднесе оставка заедно со фамилијата. ДПМНЕ брзо ќе се преструктуираше и повторно ќе победеа на избори. На тој начин Албанците немаше да можат да уценуваат.
Кога така ќе погледнеш, Гвујо е најголемиот кривец и предавник на Македонија, која директно ја турна Македонија во оваа криза само за да си го спаси газот.
Се согласуваш или не?
Кога денарот ќе биде платежно сретство и во Албанија и јас не би имал против да биде двојазично.
Е ова е врвот.
Зошто бе, да усреќиш жена нема ништо лошо во тоа, не знам зошто гледаш се во негативна конотација.неколку пати враќаа со мајки и такви други некултурни работи но бидејќи никој не модерира а и форумов не работи како што треба односно не можеш да пријавуваш, морав да вратам со иста мера...
Па затоа ти викам можеш и ти исто како Пунтер така небањат да ја земеш мајка ти и да и закачиш на фаца една слика од Трамп за да ти се крене закоравениот и да ја усреќиш малку сепак мајка ти е...Зошто бе, да усреќиш жена нема ништо лошо во тоа, не знам зошто гледаш се во негативна конотација.
Никогаш не сум пријавувал постови.
Чекај,подржуваш криминалци да дојдат на власт и да им судат на други криминалци.Или СДСМ немаат до сега извршено криминал.Или барем имаат ли осудено некој нивни член што има извршено криминал?БАРЕМ ЕДЕН ЕБЕН СДСМОВЕЦ ДА ОДГОВАРАЛ ЗА КРИМИНАЛ!Ај до утре уште едно 50-60 пати стај го видеото за парите. Еј пази, се палат на национализам додека во позадина ги крадат. Ако ме крадат ама битно двојазичност да нема во Берово, град со 150 жители. До толку ли сте бе? Замижувате на криминал само заради некоја фикс идеја?
"Технолошки вишок сум 10 години ама битно македонец сум."
Македонско Англиски?[DOUBLEPOST=1487895382][/DOUBLEPOST]Кога денарот ќе биде платежно сретство и во Албанија и јас не би имал против да биде двојазично.
Него не ми одговори дали си ЗА денарот да биде двојазично или ПРОТИВ!
[/quote]Види ја плочава, ги има сите јазици на светот
ЕУ е Унија, Македонија е држава.
Следува прашањето:
За чии интереси се бориш, шуго една?
За Македонските сигурно не.
Ти стварно си бил неуспешен обид за спонтан абортус од чин помеѓу Оливера Трајковска и Душко Млекарот.Па затоа ти викам можеш и ти исто како Пунтер така небањат да ја земеш мајка ти и да и закачиш на фаца една слика од Трамп за да ти се крене закоравениот и да ја усреќиш малку сепак мајка ти е...
Вака,еврото е платежно сретство во ЕУ,унија која има 28 членки.Значи кога и во Албанија би се употребувал денарот како платежно сретство никој не би имал проблем да биде денарот и на 5 јазици.Македонско Англиски?[DOUBLEPOST=1487895382][/DOUBLEPOST]
кога на крај ќе се укине фашистичкиот јазик, може да ја замислам реакцијата на 1000-ци луѓе низ цел свет што студирале македонистикаВиди ја плочава, ги има сите јазици на светот
ЕУ е Унија, Македонија е држава.
Следува прашањето:
За чии интереси се бориш, шуго една?
За Македонските сигурно не.
И сега ќе одиш утре така закоравен на тврдокорниот протест или ќе продолжиш дома да лепиш тапети на мајка ти и Трамп?Ти стварно си бил неуспешен обид за спонтан абортус од чин помеѓу Оливера Трајковска и Душко Млекарот.
![]()
а дали текстот би останал ист ?Вака,еврото е платежно сретство во ЕУ,унија која има 28 членки.Значи кога и во Албанија би се употребувал денарот како платежно сретство никој не би имал проблем да биде денарот и на 5 јазици.
Него те прашав,дали имаш против денарот да биде двојазичен,значи и на македонски и на АЛБАНСКИ.Значи кратко,ЗА или ПРОТИВ.Без вртење на тема.
Да не те легнаја да спијаш пошто касно е?