Фан клуб: ЖРК Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата bobipp
  • Време на започнување Време на започнување
Ovaa Damnjanovikj za muvanje e dobra a za na teren poslabo :icon_mrgr:A Neagu bi bila dosta silno zasiluvanje, ednas i francuskava golmanka Leynaud kaza vo edno intervju deka najtesko i bilo da gi brani sutevite od Neagu.
Топ има Неагу во раката ама рамото два пати и е оперирано, еднаш и во САД, затоа раката нонстоп и е со појаси обвиткана. Кај таквите пехови мислам дека бинго ти е секоја утакмица, не знаеш до кога ќе ти трае кариерата и затоа ја сфаќам до негде што бара висока плата.

Татјана Хмирова го продолжи договорот за дополнителни две сезони, исто како и Андреа Кликовац, а Барбара Лазовиќ ќе остана во Скопје уште најмалку една сезона.

Нигде не си оди Хмирова :kuracc:

Добар потег е што ја задржале и Барби, ипак нема толку десни бекови на лагер. (y)

Само да не ја изгубат Пенезиќ за искршената Неагу и да не направат некој моронски непотребен трансфер ко Песоа. Убедливо најглуп трансфер на сезоната. Ја имаш Лејно и Суслина за бекап, земаш нов „скап“ голман, wtf? :ban:

http://24rakomet.mk/алтхаус-добива-друштво-на-линијата-ср/
Која е ракометаркава? Од утре ке била нов играч на Вардар. Инаку кога се повреди Чович зошто досега немаше никаква информација за нејзина повреда?
Дa не зaтруднелa:) некaкo ствaрнo јa снемa oдеднaш и oп пoвредa:)

Белoбрaдиoт интеристa

Црногорките без Лазовиќ касапот во Скопје, мора да си победат и тоа лагано.

На толку изедено бурек дека „игра за другата страна“, вреди да се спомене и дека Хмирова конечно решила да усреќи едно македонско момче.

Како успеаа да изгубат?

odbrana 0, premnogu tehnicki greski, od druga strana Bulatovikj iskina ..a izramnija vo nekolku navrati..:/ steta.
Cvijic direkt u faca ja pukna Leynaud, kako li ostana ziva?

Дефинитивно психички влијаеше и смртта на таткото на Кликовац 1 час пред натпреварот.

Kакви моронки човече се распаднаа со Мец и сега веројатно ќе завршат на второ место во групата.

Кои се овие мизерии што не срамат надвор бе??? Абе маме ебаа од местење и перење пари. Само за тоа служи клубов, истото важи и за машкиот тим, ама тие барем се поинтересни за гледање, стигнуваат троа подалеку. А на играчкиве им е гајле, паричка ќе си лапаат, дали тепале или изгубиле со 20 разлика. Срамота за државава што нема младина од која може да црпи таленти за клубовите и со нив да се натпреварува надвор. Утре ќе му текне на рускиот мафиоз да си замине и клубот ќе пропадне.

Им се можи ќе си местат, а и не е многу битно дали се први или втори, не се знае кој ќе биде противникот од другата група.

п.с. само да не ја наместат и последната па да завршат 3-ти:P.

Dva natptrevari bez Klikovac, odbranata im e kao shvajcarsko sirenje. I napadot se gubi posteno. Edinstvena rakometarka koja kompletno gi opravdala sredstvata sho gi zima od Vardar e Andrea Penezic. Ostalo se prosecna boranija.

Кои се овие мизерии што не срамат надвор бе??? Абе маме ебаа од местење и перење пари. Само за тоа служи клубов, истото важи и за машкиот тим, ама тие барем се поинтересни за гледање, стигнуваат троа подалеку. А на играчкиве им е гајле, паричка ќе си лапаат, дали тепале или изгубиле со 20 разлика. Срамота за државава што нема младина од која може да црпи таленти за клубовите и со нив да се натпреварува надвор. Утре ќе му текне на рускиот мафиоз да си замине и клубот ќе пропадне.

Те паднаа на спортска, а?

Те паднаа на спортска, а?
Не, ракомет не играм одамна, а и да играм, за ништо не би играл на преплатениве ѕвезди. Можда не сме свесни толку ама во ракомет и повеќе се мести отколку во фудбал, пошто мали пари се вртат за разлика од фудбалот, па мора да компензираат на грбот на рајата што се клади на килави коефициенти.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom