Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Член од
25 февруари 2015
Мислења
37
Поени од реакции
52
Ajde kad je vec danas dan darivanja dobrih exyu listi bio bi zahvalan da i ja dobijem jednu koja nema stucavicu i koja ce potrajati neko vrijeme...

Член од
16 ноември 2013
Мислења
255
Поени од реакции
919
C: pm80.dyndns.org 12000 PM80-federica daje
Dobro vece od dsukija ili ti Damira Salakovica poz za jednog drugara koji se najavio na casu crnog
jeb telefon promjenio poslat cu ti drugi.Samo navrati uzmi i drustvo heheheh cekamo vas
Povedi i Grahovca Bokija on mi simpatican
Dobro vece .
Bice malo casa crnog , moras da spremis malo vise, nedolaze ti ovakvi gosti svaki dan,

Член од
5 септември 2016
Мислења
198
Поени од реакции
274
Ako ima neko volju da mi malo pomogne za nesto u temi skeniranja nek se javi na pp.
hvala

Член од
18 декември 2012
Мислења
754
Поени од реакции
651
Прегледај го приврзокот 165154 Bujrum na malo veselje....ja odvalio skoro celu flasu Ove zdrebceve krvi...
Dok je internacionala i drugih koji pomazu bice i lista.

Zivela Kajgana
Postoji jedna legenda koja pripoveda da je nekada davno živeo grof po imenu Artur Lederer i da je imao neverovatan san.
Želeo je da skupi sve strasti ovog sveta i da ih slije u jednu čašu vina.
Zakazivao je partije karata, koje su u pratnji cigana svirača trajale i po nekoliko dana... i to verovali ili ne u ogromnom buretu za vino.
Pevao je, uživao u dobrom vinu, pravoj muzici, ašikovao sa lepim ženama...i tako proveo svoj vek u želji da napravi svoje vino…
U pomoć je pozivao najbolje vinare, magiju, čak i nauku..želeo je da ostvari svoj san...
Želeo je da napravi vrhunsko vino, koje će predstavljati spoj strasti...
Koje će u jednom gutljaju reći 1.000 reči...opisati sreću, zadovoljstvo, snagu...
Legenda kaže da je imao samo strasti ka crvenoj boji, crvenim karminima, crvenim fenjerima...i zato je želeo da napravi crveno vino.
Smenjivala su se godišnja doba, prolazile su godine i vekovi...
Neki kažu da je Grof ostvario svoj san i da je iza njega ostalo vino i to pravo...
Od tada postoji verovanje da svako ko pije njegovo vino, i sam postaje legenda svog vremena...
Zato uvek ostaje...Ždrepčeva krv, živa legenda!

Kajgana Shop

На врв Bottom