Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Член од
9 септември 2016
Мислења
1.119
Поени од реакции
4.296
Momci, sad vas razumem. Godinama ste ispred nas :D:D:icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol:
Znaci u tome je problem. Nikad necemo dostici vas nivo :D :D :D :D
(za nepismene i neobrazovane: sarkazam, guglajte)
ko si ti ,javi se za jedno 12 godina ,pa kad steknes iskustvo rapravljaj se sa nama[DOUBLEPOST=1487510315][/DOUBLEPOST]
sacu da postavim sve servere od mac od get pa nek ljudi scenniraju

moja roba moji ducan
stavi drug slobodno a ja cu onda objaviti sve macove

Член од
18 декември 2012
Мислења
754
Поени од реакции
651
Moram priznati, primecujem da MAC skeniranje (koje je ovde skoro zazivelo) definitivno ide u zaborav !
Izgleda su aktuelne neke druge metode ! ;):):D

Член од
27 октомври 2016
Мислења
73
Поени од реакции
37
a sto da ti international objavis mac odma ne razumem hoces reci da ti to imas jer tako

Член од
29 јануари 2016
Мислења
187
Поени од реакции
122
ko si ti ,javi se za jedno 12 godina ,pa kad steknes iskustvo rapravljaj se sa nama[DOUBLEPOST=1487510315][/DOUBLEPOST]
stavi drug slobodno a ja cu onda objaviti sve macove
Paa, mogu reci, ne, mogu TVRDITI da si iskusniji u ovome.
Ali samo u tome. Kao covek, moze se reci obrnuto. Mozda si duplo, mozda i troduplo stariji, a takvo ponasanje. Sramota bi me bilo.
A te pretnje da ces objaviti sve. Rekoh vec, OBJAVI. Ali samo ces unistiti liste ljudima. I te pretnje, to je samo dokaz koliko si mentalno i psihicki zaostao.

ziko tara

fantom
Член од
28 септември 2016
Мислења
501
Поени од реакции
818
international напиша:
podjeljenje liste na pm ,idemo dalje

prijatelju mozeli i za mene lista ili neki usser i pass od bitka na reretvi
pozz i hvala

Член од
9 септември 2016
Мислења
1.119
Поени од реакции
4.296
a sto da ti internacional objavis mac odma ne razumem hoces reci da ti to imas jer tako
nejer milsim da sve treba ici na pm ja imam macove godinama i uvijek sam davao na pm ,medjutim ,davanje scanera javno i postavljanje njihovih linkova javno za skidanje i uopste rasprava o macovima javno ,da svaki restrimer vidi sta se radi ,samo po sebi je unistavanje ,trebalo je sve uradiiti diskretnije ,sad sto i kako kome je bio cilj ko to zna

Kajgana Shop

На врв Bottom