- Член од
- 22 септември 2016
- Мислења
- 26
- Поени од реакции
- 11
Velika zahvalnost onome ko mi posalje domacu listu na PM.
Jeste zbog mene al zato sto sam htio pomoci da ljud traze sami...Ti imas ono sto si juce objavio + 300 istih gratis od internationala
Zbog takvih kao ti,ostadoh bez zvezdi granda
hahahhaaah ma znam ja to dobro!!!!znaci nema robinhud samo superhik!!!!!A, sta mislis, da li "oni" uzimaju malo vecu lovu, vec duzi niz godina ?!
kakvi dva dena ne tropaj, na @international listite se stabilni, i rabotat so meseci ..kako toa mozno li e da ti crkne listata od inter ne zaebavaj obicno rabotat po dva dena ha ha ete tebe ti rabotela 7dena ne se zali.
hvala drug pusti ,ljubomora cista ,[DOUBLEPOST=1487538291][/DOUBLEPOST]kakvi dva dena ne tropaj, na @international listite se stabilni, i rabotat so meseci ..
uskorosto se bre ljudi ne organizujete i ne otvorite vas iptv(sa 100-ak EX-YU kanala plus 100-ak inostranih) i ne lupite neku normalnu cenu 2-3 evra i eto zezanjaaaaaaaa!!!!!niko se ne svada i svi zadovoljni.i normalno 100-200 besplatnih korisnika koji stvarno nemaju da plate.ovako ste podeljeni a to koriste budale koje do juce nisu znale ni da kompjuter postoji(a i dalje ne znaju).mozda glupa ideja ali nikad se ne zna??????
super lesinari ce doci do nje po mom proracunu oko 2020international Sto bi mladi rekli lista je 'do jaja' ... HVALA...
imas pmi naravno druze stari dobru listu[DOUBLEPOST=1487539857][/DOUBLEPOST]zahvalite se denisu ,on mi uvijek da pozitivan poticaj ,zato dijelim liste i to ne obicne nego dobre liste ,nek se zna gdje je najbolji forum bez privelegija i gluposti ,a vi svi ste majmuni i sto dobijate liste od mene ,i trpite me ovdje ,tako kaze gospodin sa komsijskog forumainternacional
care samo napred majstore