1X двојна шанса подоброВиљареал Х
Х2 ја игравPeskara ne e loso da se proba 1 i 3 +, Genova se sve samo seriozna ekipa ne, i nivnite posledni rezultati nisto neznacat.
Polosh tip od 1 i 0-2 ne postoi...Cagliari imat 6 gola na gosti daeno, ja pisav Samp 1 i O do 2 i 6 minuta faking isla gol dade za cagliari, i sea 2 1 ke zavrsit.
bogami, ama koeficienti bucatPolosh tip od 1 i 0-2 ne postoi...
Лабаво... Уште на полувреме лапај си..Официјално ли е? Ќе седне ли на утрешниот меч на клупата? Ако е, тогаш 3+ не бега чиста е ко суза док држи квотата..
Пола шпанска лига кога ја имаш на тикет.Селта - 1
Севилја - 1
Дортмунд - 1
Реал - 1
Да не го дрвам анализи манализи , најсигурно ми стои ова , особено Селта и Дортмунд на кои им треба победа како вода. Реал класика си добива утакмици против Еспањол , нема шанси за кикс колку и добар да изгледа Еспањол сезонава. Попрво ќе умрат отколку да дозволат Барса да се приближи на Реал. Севилја имаше некој пад периодов , минатото коло го победи Лас Палмас во гости и мислам дека ќе почнат да темпират форма пред ЛШ со Лестер.
Нешто над 4 коеф би требало , за 25-30 евра максимум.
Нормално моите вечер тепаат а сигурно може да се исплатиш ако ги знаеш натпреваритеДечки, ја чекам уште Њукасл и знам дека сум најглуп шо си го загинав ливчето, ама ме интересира дали постои некоја опција за да ме исплатат без тикет, поконкретно во Копачка.нормално ако ја фатам последната.
Ќе те исплатат ама ќе мораш да пополниш молба прво и се чека едно месец ипол додека да одобрат.Дечки, ја чекам уште Њукасл и знам дека сум најглуп шо си го загинав ливчето, ама ме интересира дали постои некоја опција за да ме исплатат без тикет, поконкретно во Копачка.нормално ако ја фатам последната.