C
Castiel
Гостин
Ќути неверојатни 4 бода имате предност.Ди Мастер ТролеНего Милан нели пред Интер ќе беше ?
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќути неверојатни 4 бода имате предност.Ди Мастер ТролеНего Милан нели пред Интер ќе беше ?
Имам полова болест за тоа ти што си добил !!
Поплачите со другарите уште 2 недеље, ќе ти пројда туморите !!![]()
Па на тоа твое силење...Ќути неверојатни 4 бода имате предност.
Топ 3 од позади ама.![]()
Битно имаа посед.... Или сепак не. Дно од клуб. Ама не Милан се мизерни они не се. Имаат тим за титула само не се сеуште воиграни. Кај и да е до Мај таман ќе фатат ритам.
Шилото на Де Бур не доволно наоштрено
Sent from my Ultra using Tapatalk
Интер има ептен квалитетни играчи. Што ви е на вас. Само чекајте да се вооиграат. Штета само што нема да ја одбранат титулата есенски шампион.
Квалитетот е како шило тој боде, боде, вти, вти, вти и оп на кwај ќе излезе на виделина.
Али квалитетов на Интер е негде ептен длабоко закопан па затоа потешко искача на виделина.
Mилан се мизерни Интер не се. Само не се воиграни. Интер има многу поквалитетни играчи.![]()
Некако шилото проработе и го избуши анусот на Милан
Абе премногу се ама еве неколку, ме мрзеше повеќе да барам...Најди ги од Ди мастер хуморлитико за Кондомија и преплатениот циган од Оливаренсе.
Неможеш да споредиш, дете од 18 године извадено од школата, со 50 милионски играч од Пакош Фереира.
Слушам у Јануар за 30 милиони ќе сте го земале Џон Муриљо од Тондела, на местото на Икарди кој ќе идел у Реал пошто бил госпоТ боК за Мората и Бензема[DOUBLEPOST=1476651053][/DOUBLEPOST]
![]()
Има 3 гола за Тондела до сега, тешко и за 30 да го земете, ама не е проблем за Икарди ќе земте 200
Џони кажи му !
Само што кажа дечкото на прошлата страна
Ја реков пред некоја недела уште у некој свој свет си живат кај што Банега е Лука Модриж, Жао Марио Иниеста, Кондогбија Јаја Туре, и само што го зеле Нејмар од Бразил.
За најдобриот дефанзивен пар у млечниот пат што го имаат уште од лани и шпицот од 200 милиона што го одбил реал да не праемо муабет
Они се сите супер играчи, Де Бур незнае да свири
Сеа ќе дојде скаутот ќе ги среди, ваљда![]()
Stefano Pioli has reportedly returned to Italy from a holiday in the USA, backing up talk he’ll be the new Inter Coach.
![]()
![]()
Tи не разбираш ништо Кастиел, Пиоли и Леонардо се шилата, овој обичен Де Кур за ништо не го бива.
Сега Пиоли шилото ќе избие на површина![]()
Нема што да се пишува, квалитетот на Жао Марио е толку голем што сам ќе го победи Милан, шилото на квалитет замислен на Интер ќе почне да боде, и Интер ќе го прегази Милан со 6:0.
3 гола на Жао Марио, 2 гола на 125478894 милионскиот играч што го одбил Реал ( на асистенција на Жао МАрио да не заборавиме), и еден гол на Азисгол, пошто дечкото е убер квалитетен, подобар и од Нејмар, али Де Кур не му даваше шанса.
Милан нема да даде гол, пошто позади уште е најдобриот дефанзивец у млечниот пат, големиот Муриљо
Интер едноставно е премногу квалитететен, сеа се 14-ти само ради Бенитез и Де Кур
Kondogbia free to leave Inter
Немој Аусилио жити сФе, немој само Кеј ту да џи Дог
Шала на страна сеа, некој од интерашите да ми каже има ли вистина у ова?
И ако има, колку му бараат, 2 милиона?
Или чекаат некој од тие мрднатите тимови од Кина да понуди 4 милиона ?![]()
![]()
Шилото боде а?
Иначе не сакам да се симнуван на твоето ниво на интелегенција, пошто очигледно е дека си со пречки у развој.
Али знаеш дека Дарко се римува со Чмарко нели ?
![]()
Навијач на екипа што била пратена у втора лига за месетење натпревари кога збори за судије !!
Небитниот Милан, кога ќе киксне никој не пишуе на темава![]()
Najjako od se zimi sve mi e deka ovie od Inter se filmaat deka stvarno se dobar tim
Ja igrav kurot u subotata i periodov sto ni se pogodi dobra forma, ali svesen sum za silata na mojot tim, ama koj ce pocne deko da mi oprava kolku e Milan poslab od Inter i onoj so shiloto mnogu smeenje mi ide ej
Kok tim be ne si prajte bajram so pametot
U vasata glava se ovie igracista samo
6 godine ne ste mrdnale od mesto be, sami si go barate remetot
Na Banega vrv na kariera mu e sevilla be, sloboden igrac bese aloo mislite u Inter bi dosol da bil nesto kvaliteten.
Nisto ne osvoil u zivotov, Montolivo e 10 puta podobar igracod nego ko ja da kazem sea, isto tolku fakti imam da go pokriem ovoj muabet.
Vie go napraevte Iniesta.
I ovoj kjelaviot sto izleze letovo od pakosh fereira, svite znaemo nekolku sezone za Adrien Silva, za Karvaljo, za Sanchez, i ostali jaki igraci od portugaldlska liga, za ovoj od 50 miliona prv put letovo slusnavnmo deka se povredi Mutinjo.
On mislis bi dosol u Inter nekoj drug da go bara, ti se molim.
Za Kondogbia da ne praem muabet, sve e jasno.
Milan barem znaevmo na sto sme i eve godinava im davaat sansa na mladi i nesto ce bide valjda.
So kinezive neznam do kj e rabotava ali i natamo nemamo ocekuvanja golemi, barem ja ne.
Aj juventasite da zborat, ama vie be.
Nastrana sea zaebancii i trolanje ovde, ej ve trese koj stigne be, i ce dojde deko i onoj retardiraniot ovde da mi opravaat, sila, kvalitet shilo.
Ja razbiram si go sakate timot, i ja si go sakam svojot i dvete ekipi imaat los period od nekolku godine.
Ama barem vie nemate nikakvo pravo da se duvate u grudi ovde be, barem ne sega u momentov
Boze gospode, majko mila, virhensita de gvadalupe
Недостижни 4 бода*Ќути неверојатни 4 бода имате предност.
Ама судат против вас има заговор. Така да не се недостижни.Недостижни 4 бода*
![]()
На Кастиел експертизата коа праевме споредби за составите, во другите делови се изедначени е сеа Интер има за нијанса подобра средина од таа на Милан пред се заради тоа што игра Монтоливо.Па на тоа твое силење...
Некако шилото проработе и го избуши анусот на Милан

Не знам што ти е смешно кога откако Бонавентура го префрлија како крило тука падна играта на Милан. Изгуби средината многу.На Кастиел експертизата коа праевме споредби за составите, во другите делови се изедначени е сеа Интер има за нијанса подобра средина од таа на Милан пред се заради тоа што игра Монтоливо.
Еве го изминативе 6-7 кола не престанува да спомнува дека немаат средина. А јеби га, не им стигна поклонот или што би рекол Стек финанскиската инЈекција од 100 милиони евра од кинезите да се почастат со тој 1 играч што им фали за да се умешаат у борба за титула па и на крај да завршат со пласман у ЛШ.
На крај ќе завршат 8мо место ко што е и реално со овој состав и ќе се тешат дека тоа е максимумот со овој тим и тренер, а пред 3 месеци коа им го зборевме ова рипнаа дека сме биле искомплексирани и да идеме да се бориме за 11то место со Кијево.![]()
Не ја спомнувај таа утакмица коа нивната средина у шише не напика...Никој не рекол дека е најјака средината. Ама значи многу кога ќе го тргнат најкреативниот играч од средината. Башка против таа средина се вадевте во 94 минута ваљда и тогаш се смеевте.
Не го менува фактот дека им требаше гол во 94 минтата да дадат за бод. И никад не сум одрекол дека имаат појака средина.Не ја спомнувај таа утакмица коа нивната средина у шише не напика...
Остај на страна тоа шо водевме ама баш на таа утакмица нивната средина ја уби нашата у поим, изглеај си ја пак утакмицата ако си забораил.
hhhhhhhhhhhhh Куцо 3 мил Кондомија 30 heheheeheheeee daj boze sekat da ne zaebuvaat vake ehehhaeauhsg'ghvaaeetА иначе со него најјака средина имавте, со Куцо жмиглето и големиот СОСА.![]()