Фан Клуб: Арсенал

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Има да ги отвориме германциве :vozbud::vozbud: Тешко мене ако изгубат буљашите....

Член од
27 септември 2010
Мислења
5.077
Поени од реакции
7.163
И јас сум некако оптимистичен. Трета мајка ни е ова, мора да се даде се од себе.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Освен што знаеме дека Оспина сигурно стартува на голот, и стандардната четворка позади, останатиот дел од тимот можни се секакви комбинации.

Што е подобро според вас, да стартува Жиру или да одиме со Алексис во напад и Велбек на крило. Јас би за втората опција. Во средниот ред дали да му се даде шанса на Окс, изигра многу добро последниве утакмици, но во никој случај не би го стартувал Кокелан, ниту е во форма, ниту ќе одговора на играта.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.235
Поени од реакции
14.580
Контри само.

Велбек Алексис и Волкот, Ивоби 10ка.
Окс секако и Џака веројатно пошто знае да даде долга топка.
Евентуално место Џака да биде Елнени пошто е посигурен на топка

Ако треба Жиру нека влезе у второ.
Озил на клупа пошто нити игра нешто нити му се игра нешто.

T

Todd Solondz

Гостин
Премногу отворени ке сме со Окс+ Џака/Елнени. Ако игра Окс ке мора да игра и Кокелан. Подобро да искочи со Елнени и Џака во средниот ред. Ако сака да го игра Окс нека го игра место Озил или Волкот. Нека си ебе матер ако го стави Жиру во прва постава.
Би сакал вака да играме.
---Џака--Елнени
------Ивоби-----
Окс--Алексис--Велбек

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Премногу отворени ке сме со Окс+ Џака/Елнени. Ако игра Окс ке мора да игра и Кокелан. Подобро да искочи со Елнени и Џака во средниот ред. Ако сака да го игра Окс нека го игра место Озил или Волкот. Нека си ебе матер ако го стави Жиру во прва постава.
Би сакал вака да играме.
---Џака--Елнени
------Ивоби-----
Окс--Алексис--Велбек
Овој тим ми изгледа како најдобар, само прашање е дали Ивоби или Озил, вториов е мрза, не е во форма но не знаеш дали ќе направи еден магичен потег или клучен пас кој ќе ја реши утакмицата.

T

Todd Solondz

Гостин
Кој магичен потег не заебавај. На дефанзивата треба да се размислува пред се, ако закачиме некој гол, супер. Со Озил во прв тим имаме играч помалку во одбрана а како игра у последно време и играч помалку во напад. Нека го на клупа, ако ни дадат 2-3 гола Баерн нека го пушти да пробаме да дадеме гол во гости.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.519
Поени од реакции
10.282
Мора да дадеме гол и притоа ако губиме максимум 1 разлика.Нерешено со голови исто одговара,супер ќе е.За победа нормално екстра.
Околу составот,стандардната одбрана,среден ред Џака и Елени,пред нив Озил и напад Велбек,Санчез,Волкот.Многу отворени ќе сме со Окс ма колку и добро да одиграл во последните утакмици,преотворени ќе сме зошто ова е Баерн не е Сатон.После 70 мин да влезе и да ги избуши на контри изморените Германци.
Тоа всушност и ќе ни е тактиката според тоа што кажа Венгер.Главно било да се браниме добро што е и нормално,а најверојатно аналогно на тоа шансите ќе ги бараме со контрите.Затоа напред мора да се стартува со брзи играчи,а никако со инвалиди ко Жиру.
Се на се добра игра во дефанзива и гол(ови) во гости е тоа што треба да се постигне.Нека се угледат малку на мечот од вчера еба ги манекеенто.

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.392
Поени од реакции
12.817

Еве го тимот што последен пат стигна во осмина финале.
Насри,Росицки и Аршавин би ги трампал за било кој играч од моменталниов тим, освен Алексис се разбира.Не знам како успеа Венгер да собере ваква багра од глупи играчи ко што имаме сега во тимот, толкава некреативност, неуиграност јас немам видено до сега во Арсенал.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864

Еве го тимот што последен пат стигна во осмина финале.
Насри,Росицки и Аршавин би ги трампал за било кој играч од моменталниов тим, освен Алексис се разбира.Не знам како успеа Венгер да собере ваква багра од глупи играчи ко што имаме сега во тимот, толкава некреативност, неуиграност јас немам видено до сега во Арсенал.
Кој тим последен го поминавме во оваа фаза, веќе заборавено ми е од шо беше одамна, Порто ли беше?

Kajgana Shop

На врв Bottom