Кладилница (Генерална дискусија)

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Пу да ви ебам крвта ..Кого стигнаа победија,сега со Барнли 1-1 и цел натпревар две шанси не направија.:tapp::tapp::tapp:

Јувентус последна ќе ја чекав,а тие ќе победат сигурно.Со 720ден,21к.
:uzi::uzi::uzi::uzi::yid:

На другиот тикет Ница-Нант 1 сакав да ја играм(одбојка) и јунакот во мене ми рече играј ја 2-ка хендикеп +8,5(едно мислам,трето играм). Водеа 12-7,сега губат 18-23,:sekcza::shok2::pov:

19-25.:(:mad::lut::tapp:

До 12-7 попара ги правеа,сега и тие поени што ги зедоа,пола грешки од Ница,пола на среќа.:bravobe:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.329
Поени од реакции
46.949
sto kur e problemov so galatasaraj, kiksnaa site nivni konkurenti i vidi gi mrtvive, pa i gleam koeficientot na gostive paga, a i za nereseno isto, abe klasika turci ja pa uste prasuvam sto e problemot, sekoj vikend vikam ne gi igram i lagano ke vidam nekoj pogolem koeficient na super tip, ili za tim1/2, i normalno tovaram bez oko da mi trepne.

0-2 ... rip tiket :)

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Ќе видите што ќе направат Интер-Емполи и во недела и ќе запамтите ова што ви го напишав сега дека во Италија страшно многу се мести.

Мене само ми е чудно застанувањето на дефанзивецот на Болоња кога Пашалич се стрча,толку наеднаш да застани како вместо да се закопа а овај да остани ептен сам ми е нелогично
Според мене X2 или ГГ...сега да не измислувам глупости,можеби и тресам ама тоа е мое мислење и не се плашам да бидам цитиран ако Интер победи ама сметам дека тој натпревар Интер нема да победи и многу ќе го играат после поразот од Јувентус како демек гневни и ќе се истурат на Емполи..според мене Емполи Т2 1+ за тој натпревар е ALL-IN за сите пари
Џони некад ако се прашуваш зашо денар не моеш да убодеш од кладиона прати ми ги цитативе :Д

Веќе не ми е ни смешно да ти го праам ова :Д

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Џони некад ако се прашуваш зашо денар не моеш да убодеш од кладиона прати ми ги цитативе :Д

Веќе не ми е ни смешно да ти го праам ова :Д
Не ни пробувам повеќе,денот кога Германија изгуби од Катар за мене ќе биди последен што се однесува до кладењето..тоа не можи да се случи и да биди вистина ама ете бидна и затоа не се разочарувам дотолку како порано :D

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Kje dadat ovie umrenive Sampdoria 2 gola ? Da ti ebam mrtvoto prventsvo zhabarsko. Bez nikakov zhar da se vleze da se izgrize na teren, mrsh be krv vi ebam.[DOUBLEPOST=1486921179][/DOUBLEPOST]Koi se tie Bolonja be? Koi se ?!?!?! Bolonjeze e popoznat poim od klubot. Ti ebam Italija ti ebam. Eden Swansea da vi dojde kje ve preebe site u liga.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.801
Поени од реакции
44.098
Дајте некоја експертиза за кошаркариве. :D Таунс има преголема граница, ама редовно се плус со Вигинс откако се повреди ЛаВин. Ленард и ДеРозан беа повредени, ама гледам пак почнаа да фрлаат над 30, а 26.5 им се границите. И Дејвис ќе цепа ли плус?

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Рокајте на Марсеј 2 и Атлетико 1-т1
За утре исто Ленс-1 и Сити 2-3+.
Да се накалеми лова за ЛШ бајо мој.

Член од
1 септември 2014
Мислења
5.155
Поени од реакции
7.858
Дајте некоја експертиза за кошаркариве. :D Таунс има преголема граница, ама редовно се плус со Вигинс откако се повреди ЛаВин. Ленард и ДеРозан беа повредени, ама гледам пак почнаа да фрлаат над 30, а 26.5 им се границите. И Дејвис ќе цепа ли плус?
Драмонд 14.5+
Гибсон 11.5+

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.801
Поени од реакции
44.098
Драмонд 14.5+
Гибсон 11.5+
Ги изиграв веќе тие 4ца што ги пишав со Јуве и Атлетико. Таунс и Ленард се над 20, ваљда ќе влезат. xD[DOUBLEPOST=1486939196][/DOUBLEPOST]
Ги изиграв веќе тие 4ца што ги пишав со Јуве и Атлетико. Таунс и Ленард се над 20, ваљда ќе влезат. xD
Kурац, Таунс ќе одмара излеа на крајот... 30 разлика водат.

Последно уредено:

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Саботата ќарив 2 бона, вчера 1500 у вода фрлени ради глупите тениси.. Сепак викендов позитивен биланс (Y)

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Не ни пробувам повеќе,денот кога Германија изгуби од Катар за мене ќе биди последен што се однесува до кладењето..тоа не можи да се случи и да биди вистина ама ете бидна и затоа не се разочарувам дотолку како порано :D
Оти бе да неможи? Тие не се играчи? Им тргнало ете, имале среќа, Германците не и тоа е. Као демек Германците вонземјани се па "НЕМОЖЕЛО ДА СЕ СЛУЧИ" или одма местена е.

Фејспалм.

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Оти бе да неможи? Тие не се играчи? Им тргнало ете, имале среќа, Германците не и тоа е. Као демек Германците вонземјани се па "НЕМОЖЕЛО ДА СЕ СЛУЧИ" или одма местена е.

Фејспалм.
Богзнае што си мислеле луѓето ние коа ги тепавме Литванија..
Ете наместија, ги извадија парите од организацијата и плус пари за уште сала.:)

Kajgana Shop

На врв Bottom