Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Арсенал....маста ми ја извадија дур да влезат.. 1 и 2-3гола ја имав.. Цело време курташак 1-0 си играт, на крајот 2-0 последна минута... Санчез од пенал. :zver:
Ама вредеше да се ризикува, 2.70 коефициентот беше на ваков тип. Или ги потценуваат Арсенал, или бројот на голови беше непредвидлив па затоа.

Ima dosta interesna igra vo sportlife 1-2 I & 1-2 II so dobri koeficienti od 2.6 pa nagore 4 utakmici pravat nad 50 koeficient .

Sent from my thor using Tapatalk

Ти ги имаш гледано Лајпцих?..играат пресинг упичку матер ,на домашен терен убиствени се не за џабе секој натпревар испод 3 гола не се(на домашен терен)..Хамбург умрените некни ги гледав со Келн и можам да напишам дека тотално незаслужено победија со оглед на тоа што Келн на 1-0 промашија 3 зицери и тој голманот се мрдна од бранење и на крајот ги стигна казната..мислам дека лаганица ќе биди оваа,преслаби се Хамбург
:pos:

Ти ги имаш гледано Лајпцих?..играат пресинг упичку матер ,на домашен терен убиствени се не за џабе секој натпревар испод 3 гола не се(на домашен терен)..Хамбург умрените некни ги гледав со Келн и можам да напишам дека тотално незаслужено победија со оглед на тоа што Келн на 1-0 промашија 3 зицери и тој голманот се мрдна од бранење и на крајот ги стигна казната..мислам дека лаганица ќе биди оваа,преслаби се Хамбург
А ти и ги имаш гледано....гледај ги сеа ....глеам многу ти мрда газот па бундес пратиш...прати сега

Не дека е лош Џони ама кој баксуз е што пишал овде 90%контра влага :D

Да да сигурно, иначе се растура од погодување ама баш кога ќе пише во темава не испаѓаат типовите :свиркам:

Хамбург ги гледав против Леверкузен и сосема коректно си изиграа не се толку слаби..

Баерн Минхен кој им курац гол неможат да дадат :eek:[DOUBLEPOST=1486828416][/DOUBLEPOST]Исти курац и Дортмунд

Јебо те Рублев те јебо и 0/5 брејк топки у 3 сет.... Од фјучрс играч губи у сала на тврда бе мамето....

Ni Leipzig, ni Dortmund, ni Baern, ni Werder 3+...na 4 tiketi ushte od start me dupat germancive, sekoja chest....

Ni Leipzig, ni Dortmund, ni Baern, ni Werder 3+...na 4 tiketi ushte od start me dupat germancive, sekoja chest....

Германците сум ги приметил едно коло се истурат од голови наредно коло играт како французите од 2 гола не паѓа повеќе Баерн ја имав 2 влези во последните минути а Дортмунд ме расцепи помочаниот Дармштад два гола им даде

Едно научив оддамна .. На фудбал да не се кладиш кога ставаш голема уплата, освен Јувентус кога игра на домашен терен..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom