Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
IMDB без message boards нема да вреди ништо
Да не претеруваме. Искрено, јас еднаш или 2 пати дали сум видел некој ќар од нивните message boards.
Многу просечни работи таму се дискутираа(т) или масовно тролање.
Исто така интерфејсот им (беш)е 1995.
Иначе, оценките се супер, advanced search, да си правиш листи од филмови, plot keywoards, goofs/trivia... супер си е IMDB и без форумот.

Да не претеруваме. Искрено, јас еднаш или 2 пати дали сум видел некој ќар од нивните message boards.
Иначе, оценките се супер, advanced search, да си правиш листи од филмови, plot keywoards, goofs/trivia... супер си е IMDB и без форумот.
Ни толку
Тривиа ако jа укинат е проблем

колку што знам сајтот им работи на принцип на википедиа
посетителите ажурираат податоци
а верувам дека голем дел од тие поединци одат да дискутираат за филмовите
ако изгубат дел од активните посетители тогаш и нема да биде толку сјаен сајтот

а во message board сум нашол доста добри листи на слични филмови
она што imdb го препорачува е безврска
на страница за филм имдб ти препорачува сосем различни филмови само поради тоа што имаат најмалку еден ист глумец
исто инфо за музика во филмовите
некои теории за филмот ако е некој загонетен
итн итн

исто како кајгана да го укине форумот има сајт со занимливости не ни треба и форум

колку што знам сајтот им работи на принцип на википедиа
посетителите ажурираат податоци
а верувам дека голем дел од тие поединци одат да дискутираат за филмовите
ако изгубат дел од активните посетители тогаш и нема да биде толку сјаен сајтот
Мислиш дека ќе се чувствуваат навредени што им го нема форумот па нема да даваат придонес ниту за другите работи?
Па тоа е лудо.
Тоа ти е слично како... @Io Sono Interista да е модератор тука на Филм и ТВ, да дискутира за филмови итн, и наеднаш да се скара со некој рандом член како @Sussaro во некој друг под-форум и поради тоа да престане да го посетува целиов форум вклучувајќи го и Филм и ТВ.
Нема логика.
Oh wait.

Мислиш дека ќе се чувствуваат навредени што им го нема форумот па нема да даваат придонес ниту за другите работи?
Па тоа е лудо.
Тоа ти е слично како... @Io Sono Interista да е модератор тука на Филм и ТВ, да дискутира за филмови итн, и наеднаш да се скара со некој рандом член како @Sussaro во некој друг под-форум и поради тоа да престане да го посетува целиов форум вклучувајќи го и Филм и ТВ.
Нема логика.
Oh wait.
пример
некој доста активен член на форумов што доброволно пишува и статии за сајтот
му го укинеш форумов и нема причина зошто би продолжил секојдневно да го посетува сајтот

omg сега сум publicly shamed
@MAJA 345 ти си крива што се јави ова напатеново гревче
сакав да ти го пишам у приватна порака тоа, а забранети ти се...
и го тригернав глеј го, фаќал сечел скриншоти, зборел со други за мене...
јас сум барал внимание и сум немал живот :icon_lol:

пониско не можеш да паднеш од објавување јавно работи што ти ги збореле за мене
а тие што ти ги збореле да знаеш како те имаат опишано, ама ај... тоа е, не ме изненадува, не им е првпат на кајгана членови ова

Последно уредено:
Каде е овој @MDI со официјалниот став за Ла Ла?
Да не смени партија?
Тука сум, не сакав да замарам со едно исто, мислењето ми е тоа што го пишував пред да го гледам филмов, сега разликата е што го имам гледано филмот за да не биде на невидено хејтам. Тешко менувам мислење јас, посебно за вакви филмови. :icon_lol:

Тука сум, не сакав да замарам со едно исто, мислењето ми е тоа што го пишував пред да го гледам филмов, сега разликата е што го имам гледано филмот за да не биде на невидено хејтам. Тешко менувам мислење јас, посебно за вакви филмови. :icon_lol:
Зрело

таќно
не знам зошто се мачи да гледа филмови кога веќе си има оформено мислење уште пред да ги гледа
мислам, total waste of time

ова е доста солидна животна филозофија, со која се стигнува далеку
да имаш мислења за нештата и да не ги менуваш и покрај тоа што не ги разбираш или немаш доволно информации

inb4 анон не замарај иди тргај лајкови од постови
глеј шо ми напраи бе спенсере бе

таќно
не знам зошто се мачи да гледа филмови кога веќе си има оформено мислење уште пред да ги гледа
мислам, total waste of time

ова е доста солидна животна филозофија, со која се стигнува далеку
да имаш мислења за нештата и да не ги менуваш и покрај тоа што не ги разбираш или немаш доволно информации

inb4 анон не замарај иди тргај лајкови од постови
глеј шо ми напраи бе спенсере бе
Злате го искара во темата за Оскари, да не јаде гомна ако не му е гледан, затоа.
Вака мисли дека хејтот му е издржан :LOL:

Пази и мене да не ми одлајкнеш нешто ало!

А проблемот кој е? Треба да го засакам филмот или што? Го изгледав, не ми се допадна, сеуште ми е истото мислење за такви филмови и конкретно за овој филм. Сум хејтал филмови на невидено требало да изгледам па да хејтам, ете го изгледав и мислењето не го променив, каде е проблемот? Сакаш пак да прочиташ што мислам за филмот? Зрела една.

А проблемот кој е? Треба да го засакам филмот или што? Го изгледав, не ми се допадна, сеуште ми е истото мислење за такви филмови и конкретно за овој филм. Сум хејтал филмови на невидено требало да изгледам па да хејтам, ете го изгледав и мислењето не го променив, каде е проблемот? Сакаш пак да прочиташ што мислам за филмот? Зрела една.
Не знам што се остриш, мене најмногу што може, е да ми биде жал за тоа колку ограничен пристап имаш кон филмови, ама покрај фактот што i don't really have spare fucks to give, и тоа ќе остане само на теорија.

Не треба јас да прочитам, ти треба да се прочиташ што пишуваш како аргументи:
- филмов не го бива зашто јас поштовам само стари филмови, овој е снимен сега ipso facto не вреди
- премногу клише моменти како во сите глупи ромкоми

What are you, 15?

Не знам што се остриш, мене најмногу што може, е да ми биде жал за тоа колку ограничен пристап имаш кон филмови, ама покрај фактот што i don't really have spare fucks to give, и тоа ќе остане само на теорија.

Не треба јас да прочитам, ти треба да се прочиташ што пишуваш како аргументи:
- филмов не го бива зашто јас поштовам само стари филмови, овој е снимен сега ipso facto не вреди
- премногу клише моменти како во сите глупи ромкоми

What are you, 15?
Не поштовам само стари филмови, тоа прво нели, друго, не ми се допаѓаат филмови ко тој што го хејтав, значи едноставно не сакам таков жанр не ми е убаво за гледање, не ми се допаѓа приказната како се одвива, ништо не ми се допаѓа. Треба да ми се допаѓа затоа што ти мислиш дека е најдобриот филм на сите времиња? Не знам што е проблемот значи, прва почнуваш и после јас се острам. На пример ти исхејташ некој постар филм, ама баш стар она, и јас ти речам ептен зрело ти е тоа, хејташ филм што не ти се допаѓа.

Не поштовам само стари филмови, тоа прво нели, друго, не ми се допаѓаат филмови ко тој што го хејтав, значи едноставно не сакам таков жанр не ми е убаво за гледање, не ми се допаѓа приказната како се одвива, ништо не ми се допаѓа. Треба да ми се допаѓа затоа што ти мислиш дека е најдобриот филм на сите времиња? Не знам што е проблемот значи, прва почнуваш и после јас се острам. На пример ти исхејташ некој постар филм, ама баш стар она, и јас ти речам ептен зрело ти е тоа, хејташ филм што не ти се допаѓа.
Не знам дали со сила се праиш неписмен, или стварно не разбираш што зборам
Како јас да ти објаснам дека ТВОИТЕ ПРЕФЕРЕНЦИ СЕ ИРЕЛЕВАНТНИ КОГА СТАНУВА ЗБОР ЗА КВАЛИТЕТ НА ОДРЕДЕН ФИЛМ.
И не знам зошто се праиш ко од Марс паднат овде, јас ќе сум исхејтала некој филм и ќе си ми кажел зрело ти е тоа, знаеш ти многу добро од каде произлегува и кон што се надоврзува оваа дискусија сега што ја правиме, или и јас како Шон треба сега со скринови и цитати кај што ти 10 пати ни кажа во темата за Оскари дека филмот бил глуп и не заслужувал Оскар, наведувајќи и тогаш и сега лични преференци.

И сеедно крај краева, кажав јас што имав за кажување, ако сфати - сфати, ако не сфати да си здрав и жив, филмската индустрија иде даље.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom