D
Drexel
Гостин
Omg ali e ubav So srekja neka ti e! I na site drugi da go docekame ovoj moment!Прегледај го приврзокот 164226 Zavrsiv i jas da se pofalam
Omg ali e ubav So srekja neka ti e! I na site drugi da go docekame ovoj moment!Прегледај го приврзокот 164226 Zavrsiv i jas da se pofalam
Lele ama se iznervirav vakov status vi se ima li pojaveno, ve molam za sovet
Преписката е нередовна. Необходимо е представјане на доп'лнителни документи В срок до _________ za eden mesec otprilika г., следва да представите удостоверение за родствени вр'зки, издадено от обштината по постојанен адрес в Р Б'лгарија на брат Ви .
Ajde sega kako sto e red da pocastis jas pijam chaj heheПрегледај го приврзокот 164226 Zavrsiv i jas da se pofalam
So sreka! Preubav e edvaj go cekam toj preubav moment[DOUBLEPOST=1485729903][/DOUBLEPOST]Прегледај го приврзокот 164226 Zavrsiv i jas da se pofalam
So sreka! Preubav e edvaj go cekam toj preubav momentПрегледај го приврзокот 164226 Zavrsiv i jas da se pofalam
Omg ali e ubav So srekja neka ti e! I na site drugi da go docekame ovoj moment!
Ajde sega kako sto e red da pocastis jas pijam chaj hehe
А да си изнајмите соба?So sreka! Preubav e edvaj go cekam toj preubav moment[DOUBLEPOST=1485729903][/DOUBLEPOST]
So sreka! Preubav e edvaj go cekam toj preubav moment
moizs da go podignes sofia a mozi i tuka pa da odis sofia za adresa pozzBev vcera da odnesam izvod vo ambasada da go legaliziraat. Ne bi bilo nisto cudno dokolku sluzbenickata ne mi kaza deka udostoverenieto vise mesec i nesto mi e tamo. Mi vika ne go podigate a ja kako glup ne gospogjo gi nemam dokumentite plus dojdov samo da go legaliziram izvodot plus zakazav za podiganje vo sofija na 22ri. Ona vcudonevidena me prasa pa dali ke vi dozbolat da podignete posto postapkata ste ja pocnale tuka, a ako podignete tuka ukazot nie od tuka prijavuvame adresa i ke vi treba 3 5 meseci za da dobiete egn. PRASANJE??? Ke mozam li da go podignam vo sofija ili moram da go podignam tuka. Iskustvo nekoe ??? T.e ima li luge sto podnele preku abasada a go podignale vo Sofija?
dali znaj kako se proveruva dali ti e gotov egn
dali znaj kako se proveruva dali ti e gotov egn
Да му се тргне банот на sardaukar!!! За многу поголеми оффтопици и навреди сте гледале низ прсти, а за сард, кој е секогаш пристоен 7 дена БАН.@sardaukar , 7 дена бан (иницирање оф топик)
skeniras pasosot i rezerviras termin za podiganje na ukazot, treba da se prijavi adresa prvo pa posle da se slikas .[DOUBLEPOST=1485741455][/DOUBLEPOST]Prijateli ima li nekoj iskustvo so ovoj status i dali ima nekakvo chare ?zdravo decki moze li nekoj da kaze koa e procedurata za podiganje ukaz i dali u ista den e i slikanje za pasos
А каде можи да ги следиме бројчинатаnajgolemo brojce sto e na finalna e 2955/2016
na starnata za proverka na brojcinja na ministerstvoto dolu kade se proveruvaat tie po diplomatski pat sto seА каде можи да ги следиме бројчината
moizs da go podignes sofia a mozi i tuka pa da odis sofia za adresa pozz
[DOUBLEPOST=1485766122][/DOUBLEPOST]Vi blagodaram site da si docekate kako meneSo sreka! Preubav e edvaj go cekam toj preubav moment[DOUBLEPOST=1485729903][/DOUBLEPOST]
So sreka! Preubav e edvaj go cekam toj preubav moment[DOUBLEPOST=1485729903][/DOUBLEPOST]
сакав да прашам како ги следите кои бројчиња се стигнати на задолжителна[DOUBLEPOST=1485771684][/DOUBLEPOST]Stranata na ministerstvoto ne raboti mnogu vreme??
na starnata za proverka na brojcinja na ministerstvoto dolu kade se proveruvaat tie po diplomatski pat sto se
http://publicbg.mjs.bg/BgInfo
Да тоа го знам само пошто ти пиша дека наголемото бројче е... На задолжителна како ги следиш кои се веке стигнати на задолжителнаStranata na ministerstvoto ne raboti mnogu vreme??
na starnata za proverka na brojcinja na ministerstvoto dolu kade se proveruvaat tie po diplomatski pat sto se
http://publicbg.mjs.bg/BgInfo