- Член од
- 29 ноември 2008
- Мислења
- 5.970
- Поени од реакции
- 3.574
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ептен .... уплаќам тикет со Интер и Спортинг 1&3+ Селта х2&2+ и Хрватска 2 и кретениве изгубија после водство од 8 гола ејјј не ми се веруваше дека може да се деси такво нешто ..Bas uba bese![]()
јбг, издувен вентил, мора некаде да си олесниш, не бива да држиш се во себе^ te poshtuem i sve ama kako ne te mrzi tolkavi postovi da pisuvas ??
zarem mislis nekomu mu e gajle ??
Едно големо, едно големо браво за се, и за Марфи, и за "среќата" што ме прати, и за Федерер, и за Надал, браво за сите, се чекаше шлагот за ова лудило и се случи денес, секоја чест за сценариото
се почна од Шпанија-Хрватска, за 800 евра ја чекам кец, Шпанците одиграа најлош наптревар во последните 5-6 години, со играч помалце Хрватите им правеа по 3-0 серија како од шала, ејјјјј да имаш играч повеќе 2 минути и да не успееш да реализираш ниту еден напад а да примиш 3 гола во тие 2 минути, па браво, тоа веројатно ни полуаматерска репрезентација не го може
продолжи со Бург-Ковалик, за 530 евра, Ковалик солиден челенџер играч, го доби оваа сезона и Чилич, Бург можеби просек на челенџер ниво, една единствена брејк топка имаше французинот во цел меч, и одигра веројатно поен на неговата кариера, ок, у реду е
Го Соеда играше со дрвото Кругер, за 500 и нешто евра го чекав дабл со Надал да победи со Димитров, прв сет почна лошо Соеда и го загуби, потоа ја стабилизираше својата игра, го зема вториот сет и се виде дека е каде каде поквалитетен играч, во третиот сет на 2-2 имаше 2 брејк топки, не ги искористи, на 3-3 Соеда престана да игра, да да, буквално престана да игра, од 3-3 до крај на мечот освои само еден поен, на 4-3 продаде брејк на нула, велам продаде затоа што не дозволуваше да се играат поените, секој ритерн од Кругер го маваше во аут, првиот поен Кругер прави плиток ритерн по средина, идеална топка за напад, Соеда сакаше да биде толку сигурен дека ќе го загуби поенот што зема и го мавна топчето 3-4 метри надвор од полето за двојки, наредните поени иста приказна, првата прилика и Соеда го праќаше топчето во аут, на 5-3 само одеше од една на друга страна и ретернираше во аут или во мрежа, и најчудното се деси на крај, кога одеше да се поздрави со Кругер и со судијата Соеда се смееше, да да се смееше, и тоа не некоја иронична насмевка или нешто такво, се смееше како некој да му најсмешниот виц на светот, ај најди сега логика на тоа
Норвешка со Хрватска за 1к евра, Норвежаните реално покажаа добра игра на ова првенство, против Хрватска покажаа некој просек и не ни заслужија да победат, нормално заврши нерешено а победија во продолженија, story of my life, penalty missed, уште тоа ми се врти у глава, исклучуваат играч на Хрватска, пенал за Норвешка, го промашуваат и примаат гол, тоа во клучни моменти од мечот, од 5 пенала дадоа едвај 2
и финалето, шлагот, се случи денес
Федерер-Надал, се чека Надал за скоро 2000 евра, поточно за 110 000 денари, и како прво да кажам, Федерер беше подобар противник и заслужи да победи, е сега како второ, зошто не заврши 3-1 за Федерер, зошто во петтиот сет мораше Надал да води со брејк за да изгуби на крај, зошто мораше Надал да има 3-2 и гем топка за 4-2 и скоро чист зицер каде топчето го закачи врвот на мрежата и отиде во аут, зошто Федерер играше во петтиот сет како препороден, како да нема 35 години, зошто мораше да погодува се, и од бекхенд и од форхенд, зошто баш сега, на 35 години, кога цел живот јаде ќотек од Надал одигра ваков меч, зошто тој ги искористи своите брејк шанси а Надал не, зошто се прекина традицијата баш сега, баш сега кога ми требаше победа на Надал за најголемата добивка во мојот живот, ејјјј цел живот Надал го силува на бекхенд, и во најдобрите денови тоа му беше ноќна мора, сега, на 35 години, во клучните моменти во петтиот сет не грешеше од бекхенд, дали ако го чекав Федерер да победи ќе се случеше ова, дали ќе се вратеше од брејк негатива во петтиот сет, i don't think so
Не знам со која цел ме цитираш ама познавајќи те можам да претпоставам за што се работи
Не знам со која цел ме цитираш ама познавајќи те можам да претпоставам за што се работи
Не знам колку треба да си малоумен и плиток во мозокот да се ситиш на туѓа несреќа
99,99% од постовите на форумов ти се омаложување на другите и глумење генерал после војна, па тешко е да се препостави дека овојпат е поинакуКако мислиш познавајќи ме? Па ти не ме познаваш, не знаеш како изгледам, каков човек сум. Можеби навистина ми падна жал после твојот пост.
99,99% од постовите на форумов ти се омаложување на другите и глумење генерал после војна, па тешко е да се препостави дека овојпат е поинаку
Не знам колку треба да си малоумен и плиток во мозокот да се ситиш на туѓа несреќа
99,99% од постовите на форумов ти се омаложување на другите и глумење генерал после војна, па тешко е да се препостави дека овојпат е поинаку