Soccer Manager (Kajgana MLS)

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Кој е прв тука бе? Ја играм сезонава ради реда и втор сум, not bad..

Кој е прв тука бе? Ја играм сезонава ради реда и втор сум, not bad..

Дa бе дa.
Не си прв и кao демек рaди редa јa игрaш.

А сегa кoгa ќе стигнaт пaрите игрaч oд тебе ќе не мoже дa се купи.

Orlando City SC manager B. Tanchev has decided to part company with the club after 0 games in charge.

Кој губи има право да се лути.

Нема жар едноставно, само јас, ти и цоко од форумов играме. :) Ако сакате да пробаме нешто ново или да се убациме во некој штотуку формиран свет секогаш сум за. :)

Нема титули едноставно, само јас, ти и цоко од форумов играме. :) Ако сакате да пробаме нешто ново или да се убациме во некој штотуку формиран свет секогаш сум за. :)

И јас се откажав од МЛС лигата, шо од 20 тима 15 се ботови, а имав 30м за трошење, ако ги продадев Вазкез и Бакамбу, ќе можев да направам напад од Рибери-Ибра-Робен и плус ќе имав пари одбраната да ја направам коска.Ама џабе не е интересно.:toe:

Последно уредено:
Нема жар едноставно, само јас, ти и цоко од форумов играме. :) Ако сакате да пробаме нешто ново или да се убациме во некој штотуку формиран свет секогаш сум за. :)

Го виде Сигурдсон во Њу Јорк и сфати дека нема што да бараш во лигава.

Оди види кој го освои купот. :kuracc:
Me mrzi ne sum se vlegol od koga pocnala ligata.:LOL:
Abe prvicno trebase da napravime liga so izramneti timovi i budzet a ne ova so MLS u koja se uklucuvaa stranci. Neka donira Gejpions od Amerika nekoj kesh i neka napravi izednacena liga so 12 tima i budzet.

Никогаш нема да направиме лига со изедначени екипи. :) Дај подобро да се лупнеме сите во некоја рандом лига со повеќе луѓе и да ги пошљакаме малце. :P

Next Fixture
2116.jpg

Orlando City SC
Friendly

Ееееете заштоо :sneaky:

Што убаво тимче си направив тука, штета ако пропадне лигава.

Untitled.png

Старците еден по еден сите ги продадов. Уште 5 ми останаа.

Од 15 милиони вредност на тим и ни 10 милиони во банка на почеток, сега имам тим вреден 100 милиони.

@Mad_Coko @JimmyFloydBottleBank очекував конкуренција да ми бидете :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom