- Член од
- 13 февруари 2012
- Мислења
- 2.733
- Поени од реакции
- 1.226
Македонија се е можно. Кај мене поштарот не ми ги донаса незнам шо е проблемот ако не идам у поштата сам да си ги подигнам нема да ги видам пратките. Баш денес бев до поштата и замисли пратката стигнала на 10.10. 2016 година и не ми го доставиле.. И имат изгубени 2/3 пратки кои сум ги порачувал..Дечки ме интересира дали има шанси некој од македонска пошта да кради пратки порачани од ebay ? Стварно не ми е јасно неколку продавачи во последниве 7 месеци ми тврдат дека е испратен производот, а од него ни трага. Па сум морал да барам повраток на средствата, и кој ми биле вратени без никаков проблем.
10.10? добро е и што си ја земал после три месецаМакедонија се е можно. Кај мене поштарот не ми ги донаса незнам шо е проблемот ако не идам у поштата сам да си ги подигнам нема да ги видам пратките. Баш денес бев до поштата и замисли пратката стигнала на 10.10. 2016 година и не ми го доставиле.. И имат изгубени 2/3 пратки кои сум ги порачувал..
Јако се организирани затоа... НИШАЈ ВРАТА, ЗЕМАЈ ПЛАТАМакедонија се е можно. Кај мене поштарот не ми ги донаса незнам шо е проблемот ако не идам у поштата сам да си ги подигнам нема да ги видам пратките. Баш денес бев до поштата и замисли пратката стигнала на 10.10. 2016 година и не ми го доставиле.. И имат изгубени 2/3 пратки кои сум ги порачувал..
Не е до организираноста туку до неписменоста, сооглед на тоа кој е се вработен со новиот оглас....Јако се организирани затоа... НИШАЈ ВРАТА, ЗЕМАЈ ПЛАТА
Ако сеуште не си го порачала воопшто не го ни порачувај. Се зависи каков производ е, има веројатност воопшто да не го прати а уште поголема да не ти стигне, или да ти стигне некоја цепаница т.е. scam итн. Еbay има регулирано враќање на пари нормално под одредени услови а тоа 8 позитивни и 0 негативни во рок од 5 години... Никогаш не би се осудил па макар било и под најповолни услови и со најевтина понуда... така да што подалеку.Decki kolkava e verojatnosta nekoj proizvod da ne mi stigne, odnosno da ne mi ispratat, a pritoa I da ne mi gi vratat parite? Pisuva deka prodavacot Kao demek vo rok of 14 dena gi vrakal, a feed back ima samo 8 pozitivni I nieden negativen od 5 god prodavanje Na ibej ....NZ sto da mislam
Na kartica ke ti stignat dokolku si gi platila so kartica povrzana so paypal , ili imase pari na paypal akauntot ? Dokolku e kako prviot slucaj togas ke ti stignat na kartica.ne mi stignaa edni pantoloni, pa mu pisav na selerot, toj namesto da gi prati, mi gi refundiral parite mi stasa meil za refundot, a na paypal gi nema, poso ne mozime da primame nie od Mk, pa sto da pravam sega ostanav i bez parite i bez porackata
Na kartica ke ti stignat dokolku si gi platila so kartica povrzana so paypal , ili imase pari na paypal akauntot ? Dokolku e kako prviot slucaj togas ke ti stignat na kartica.ne mi stignaa edni pantoloni, pa mu pisav na selerot, toj namesto da gi prati, mi gi refundiral parite mi stasa meil za refundot, a na paypal gi nema, poso ne mozime da primame nie od Mk, pa sto da pravam sega ostanav i bez parite i bez porackata
Од 3-7 дена почекај одма не стигнуваат.ne mi stignaa edni pantoloni, pa mu pisav na selerot, toj namesto da gi prati, mi gi refundiral parite mi stasa meil za refundot, a na paypal gi nema, poso ne mozime da primame nie od Mk, pa sto da pravam sega ostanav i bez parite i bez porackata