D
Daniel_faca
Гостин
Izvini samo uste ova znaese kako e koga cekas kako ti pisuvase pred finalen pregled obrazuvana prepiska na 15.02.2016 ili...?90**
Izvini samo uste ova znaese kako e koga cekas kako ti pisuvase pred finalen pregled obrazuvana prepiska na 15.02.2016 ili...?90**
Pred ovoj status da se smeni, stoese vaka... Образувана преписка N:xxxx/2016/... Преписката се намира в процедура по зад'лжително с'гласуванеIzvini samo uste ova znaese kako e koga cekas kako ti pisuvase pred finalen pregled obrazuvana prepiska na 15.02.2016 ili...?
Значи има и такви кои немаат никакви документи туку со потврда си ја пробуваат среќата?Тогаш врз база на тоа можеш да извадиш потврда од некој од бугарски клубови во МК за произход но пак ке пофторам до сега немам конкретно слушнато од некого за сигурно да има земено државјанство вака, обично вакви прозборат и ги снема од форумот, Ако има некои членови нека се изјаснат.
Ги има и си ја пробуваат среќа што да се прави, Исто така сега ми текна ако случајно имаш пра дедо кој што се борел во бугарската армија, ако му го знаеш име и презиме и каде бил стациониран во кој регион можеш да прашаш и побараш потврда од "велико т'рново военен архив" ако го имаат во регистар на војници, се поврзуваш со него преку изводи и можат да ти издадат потврда дека бил бугарски војник и ова да го користиш како доказ за произход.Значи има и такви кои немаат никакви документи туку со потврда си ја пробуваат среќата?
Епа тука лежи зајакот не знам дали се борел или не речиси и ништо да не знам за него освен име и презиме.Ги има и си ја пробуваат среќа што да се прави, Исто така сега ми текна ако случајно имаш пра дедо кој што се борел во бугарската армија, ако му го знаеш име и презиме и каде бил стациониран во кој регион можеш да прашаш и побараш потврда од "велико т'рново военен архив" ако го имаат во регистар на војници, се поврзуваш со него преку изводи и можат да ти издадат потврда дека бил бугарски војник и ова да го користиш како доказ за произход.
duri denes vo finalna?Дечки да соопштам пред неколку минути ми се смени статусот во Финална!!!!! Иначе сум 91**/2015 со интервју во софија на 17 февруари 2016 со стара блгарска крштеница!
Ако имаш живци за тражење.....Епа тука лежи зајакот не знам дали се борел или не речиси и ништо да не знам за него освен име и презиме.
Еве уште еденkolku leva e za pasos regularna postapaka
Какви случаи сте вие што ви трае толку кратко процедурата???? Неполна година после интервју, а веќе на финална? Се надевам и јас да поминам така брзо.duri denes vo finalna?
ja sum vekje 4 meseci na finalna.od kraj na septemvri.a intervju imav 4ti fevruari 2016