- Член од
- 22 јуни 2010
- Мислења
- 3.688
- Поени од реакции
- 5.444
Зошто го откажале филмов не ми е јасно...немој, доста патев за Ла Ла Ленд![]()
Зошто го откажале филмов не ми е јасно...немој, доста патев за Ла Ла Ленд![]()
за да ти ја донесат Shut in со оцена 3.Зошто го откажале филмов не ми е јасно...
Сакав малиот од Room да го гледам во друг филм, ама после рецензиите на Rotten...за да ти ја донесат Shut in со оцена 3.![]()
Да се надеваме дека сега нема да ни го откажатозбилно?
![]()
Истиот проблем го имам и јас, фактички треба да имаш доволно средства на бонус картичката за да можеш да го извршиш плаќањето. Ужас.Плаќањето онлајн во Синеплекс не може да се изврши со картичка, туку само со Бонус картичката на Синеплекс?
до тогаш или ХД ќе излезе или Телма ќе го дадат.За негде 4-5 недели Silence на Скорсезе!![]()
Јок Телма (или МТВ) би го давале за пар години филмов........ЕДО може да го дава филмов уше неделава со некоја си најјака CAMRIP снимкадо тогаш или ХД ќе излезе или Телма ќе го дадат.![]()
Го најавуваат Телма за сезонава. Заедно со Les beaux jours d'Aranjuez на Вендерс, Итака на Мег Рајан, The Unknown Girl на браќата Дарден и уште неколку добри, а нови.Јок Телма (или МТВ) би го давале за пар години филмов........ЕДО може да го дава филмов уше неделава со некоја си најјака CAMRIP снимка![]()
За кога се најавени овие, не пратам телевизија многу а на сајтот освен програмата нема ништо во делот на филмови најави.Го најавуваат Телма за сезонава. Заедно со Les beaux jours d'Aranjuez на Вендерс, Итака на Мег Рајан, The Unknown Girl на браќата Дарден и уште неколку добри, а нови.