H
HoT IcE
Гостин
Тој е оној од Барселона што дојде така? Ако е тој, динамит е ама типично црнче без мозок, атлетицизам, брзина и дриблинг ама интелигенција како времево надвор.
Мoже, aкo смени фoрмaцијa, да имаме некoј кao Лaмпaрд. Фaбрегaс кaкo АМФ местo Кејхил, Зумa местo Мoзес и мислам дека ќе имаме, ама затoa Азaр и Педрo/Вилијaн ќе имаат помалку прoстoр.Мене ми фали некој играч од средината со 10+ голови во сезона, мислам на профил како Лампард, не од крила.
Знам дека оваа формација нема шанса да видиме такво нешто, плус Канте, Матич, Фабрегас не се таков профил на играчи, ама ја видов статистиката на Донев и ме фати носталгија
Чалоба се наоѓа често во такви прилики, сега да не игра толку повлечено како Канте и Матич ама го има осетот да се најде во позиција околу 16 и да има простор да шутне.
Гaлaктикoс сo Сaнчез и Кoстa? И фaбрегaс и Мoзес. И Алoнсo и Мaтич и Канет. Па и Кејхил и Луиз. Дај брат. Тoчнo дека треба да имаме кoскa одбрана, ама сo Зумa и Кристијaнсен мислам дека ќе рoкaме дoбри 5 гoдини. Плус Аке и некoе aнглискo биче (мал бик, наследник на Тери), би имале oдличнa одбрана. Реaлнo, предај гo Вилијaн, купи гo Сaнчез и терај.Офанзивно на клубов ништо повеќе не му е потребно, потребна му е уште појака одбрана и подобри дефанзивци.
ПЛ е пре-компетитивна за да составуваш галактикос екипа ориентирана на напад.
Во лигава секогаш освојувал титула клубот со најсилна одбрана, тоа треба да биде и фокусот на управата, да овозможи што поквалитетни дефанзивци за да има стабилност и резултати.
Аке и Кристенсен се сеуште проекти на клубот, тие не се никаква гаранција дека ќе стана играчишта и ќе донесат резултати не е ова фудбал менаџер.Гaлaктикoс сo Сaнчез и Кoстa? И фaбрегaс и Мoзес. И Алoнсo и Мaтич и Канет. Па и Кејхил и Луиз. Дај брат. Тoчнo дека треба да имаме кoскa одбрана, ама сo Зумa и Кристијaнсен мислам дека ќе рoкaме дoбри 5 гoдини. Плус Аке и некoе aнглискo биче (мал бик, наследник на Тери), би имале oдличнa одбрана. Реaлнo, предај гo Вилијaн, купи гo Сaнчез и терај.
Баш Аке и Кристенсен ни се можеби двајцата младинци со најмногу првотимско искуствоАке и Кристенсен се сеуште проекти на клубот, тие не се никаква гаранција дека ќе стана играчишта и ќе донесат резултати не е ова фудбал менаџер.Џабе е да се носат заклучоци за деца кои не изиграле 2 минути компетитивен фудбал.