Група Б (Шпа, Сло, МКД, Анг, Тун, Исл)

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Кои 4 екипи ќе ја поминат групата?

• Шпанија

Гласови: 132 83,0%
  • Словенија

Гласови: 131 82,4%
  • Исланд

Гласови: 106 66,7%
  • Тунис

Гласови: 49 30,8%
  • Ангола

Гласови: 11 6,9%
  • Македонија

Гласови: 143 89,9%

• Вкупно гласачи
    159
Статус
Затворена за нови мислења.
и мене истово ме интересира, ама мене не ме интересира за младиве... ме интересира за едни дечки во која ситуација ќе останат подолго во Франција... баш се фини ги имате спомнато погоре во некои коментари...

15977249_10211396778945367_8894344361949037300_n.jpg
Види го Видара, се смрзнал, како бакшиш се стуткал, едвај чека да влезе у коНбе, да стуче пола литро ракија, да испуши кутија и пол родео меко и да влезе у прединфарктно стање. Гранде ВИДАРА!!!!

Види го Видара, се смрзнал, како бакшиш се стуткал, едвај чека да влезе у коНбе, да стуче пола литро ракија, да испуши кутија и пол родео меко и да влезе у прединфарктно стање. Гранде ВИДАРА!!!!
Види го у лева рака што држи, и тоа ја свртел ко пред кооперација што ја пушат. :D
Легенда е човекот!

Види го у лева рака што држи, и тоа ја свртел ко пред кооперација што ја пушат. :D
Легенда е човекот!
хахахахахаахах не го приметив тоа, брееееј ја фатил класично маалски, рока дим измеѓу секоја поза за сликање, да не иде фира цигарата.:pos:

Аман бе Миркуловски ебате црепот..Eден на еден против Гвардиола и не шутна туку додаде преку голманскиот простор до џинџерон цццц (ја пресекоа шпанците)и безвезе гол примивме..

Овој Колев три чуке нема,успорена снимка бетер од Дупјачанец.

Тапа за последниот гол (n)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom