АХХАХАХАХАХАХАХА море лепотане, форум е место каде што логично би било да може да се направи некоја слика за народот, бидејќи членува народ од разлилни класи, ама ти некако не ми се вклопуваш во математикава. Ем на сите теми кукаш дека не бива ништо тука и дека се е отидено упм, ем си способен да издвојуваш по 300 денари за оброк, очигледно грешна слика сум створил за тебе, па наместо човек да те сожалува дека си оштетен од моменталната ситуација како и голем дел од државата, сега ми влегуваш во таа другата багра која живее на грбот на тие што се навистина оштетени од идиотите кои не водат.
Немај гајле, јади си ти сендвич со месо (кое немаш појма од што е), али очигледно не го разбра мојот погорен пост, 300 денари за оброк од мелено месо со непознато потекло ти е страшна инвестиција

За тие пари се јади парче цело месо кое гледаш дека е месо, а не остатоци од некое животно сомелени и спакувани во „сочната плескавица“ од 300 денари.
Оди таму со брутусо и останатите може и ќе се договорите за некој тендер, ваљда и сами ќе си останите тука да мезите сендвичи на фонтаните и спомениците мизерни.