Ако ве донесе патот во Струмица некојпат , седнете во Ројал Експрес и порачете ројал бургер со појачан помфрит , и кечап и мајонез на помфритот нагласете оти не ставаат. Фаќај такси и правец таму , 50 денари е тарифата во цел град. Гурмански оргазам луѓе , вакво нешто немам јадено никаде во Македонија. Иста цена е како овој од седмица. И да , мора да им нагласете да стават кечап и мајонез на помфритот , и салата кисели краставички. Една состојка да изостават , не е тоа тоа.
Иначе од седмица јадев пред месец дена али по порачка беше бидејки не бев јас у ск , и 2 саати по пат се сплескал па не го доживеав како шо треба. За 10тина дена одам Скопје и првото нешто што ми е на листата е да го пробам онака пресен топол со сите можни додатоци.
Пишете која е најдобра комбинација , што да им кажам да ставаат внатре?

[DOUBLEPOST=1484445972][/DOUBLEPOST]
Секоја споредба на грчката брза храна со нашата е смешна. Брзата храна во Грција е за 3-4 класи поквалитетна од нашата , со исклучок на неколку туристички места кои гледат само пари да земат. Во Солун што сум јадел , овие нашите најдобри готвачи да се соберат неможат да го доловат.