Можеби и нема да бидат во право, но на flashscore викаат 10,5 за нашиве и 6,5 за Шпанија.Да не знае некој колку ќе бидат хендикепите за Македонија-Ангола и Тунис-Шпанија?
10.5 за Македонија.Да не знае некој колку ќе бидат хендикепите за Македонија-Ангола и Тунис-Шпанија?
Максимум 7 гола ги тепаме Ангола.. Не гледам повеќе од тоа, играме против брз тим тие мн ќе грешат ама утакмицата ќе биде спора, ќе ја успориме играта...Фала дечки, се надевам ќе останат волку, ова некако ми изгледа ко да е одлично да се игра на Ангола...мислев и Тунис исто да тепа со хендикеп...али шо знам...ако ние ги тепамве 4 кој гарантира дека Шпанија нема со 7? ..зезнато е и тоа али секако мислам дека вреди....
Па и мене ми иде на тоа дека нема шанса 11 да тепаме...ваљда и ќе ги намалат границите у меѓувреме...Максимум 7 гола ги тепаме Ангола.. Не гледам повеќе од тоа, играме против брз тим тие мн ќе грешат ама утакмицата ќе биде спора, ќе ја успориме играта...
Da ali prijatelskive se edno a ovie utakmici vo grupa se drugo mora da mislat i na gol razlika ...Па и мене ми иде на тоа дека нема шанса 11 да тепаме...ваљда и ќе ги намалат границите у меѓувреме...
Башка нашиве и да водат 11+ сигурно последни 10 минути ќе се опуштат и нема да се замараат до толку а Ангола ќе се доближи....слично ко што во пријателскиве така Босна ни се приближи...
на http://www.rezultati.com/ имаш, отвори ги составите.Каде може да се следат играчите на светсково ракомет?Кој колку голови има?
Не би се коцкал со Геншајмер .. прв пеналџија ќе им биде мислам а би требало да има доста пенали пошто ќе биде машки дуел .. јас би го играл Гигу + вчера ги гледав јапанциве играат брз ракомет т.е што би се рекло во кошаркарски жаргон ран&ган игра .. па крилата на франција треба да бидат во прв план плус може уште 2-3 гола минимум од пенал би требало да е лесна плуска .уве генсхајмер - 5,5,
џамали +2,5
,степанчиќ + 3,5
,хансен -6,5
,симонет +3,5
Тоа е планот за денес...any suggestions?
А бе да, фала богу не се водам од пријателската на крај памет ми е тоа, повеќе се водев од тоа дека не ги бива нашиве до толку да се доминантниDa ali prijatelskive se edno a ovie utakmici vo grupa se drugo mora da mislat i na gol razlika ...
Sent from my thor using Tapatalk
Добро можно ли е само на мене вакви работи да ми се дешаваат? ДеРозан на 28.5+ со 28 поени по 3 четвртини не ни влезе во четвртата. Кој кур беееееееее?Го играм Гигу 3.5+, во прво даде 3, второ си одмараше на клупа фино лепо. Мрш!![]()