Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
E to je pravi način kako da ih brzo uništiš, to majstore :D
Zato sto mi nisu potrebne moze mi se :)
Da svi razmišljamo tom logikom ni jedna nebi radila.
Vjeruj da ja ts listu nisam pogledao godinu dana, meni još manje treba.
Pa djeli ljudima nek gledaju a logika je uvijek nesto sto se moze gledat sa vise strana jos pogotovo kad su u pitanju prozivke sto mislim da vise nema smisla nego objavljivanje listi,a zasto onda brines o njima ako ih negledas ,ja mislim da je doslo vrijeme da malo odamo postovanja jedni prema drugima i ako se nekom nesto nesvidja da zadrzi za sebe a ne prozivke itd ...postaje zamorno

Zato sto mi nisu potrebne moze mi se :)

Pa djeli ljudima nek gledaju a logika je uvijek nesto sto se moze gledat sa vise strana jos pogotovo kad su u pitanju prozivke sto mislim da vise nema smisla nego objavljivanje listi,a zasto onda brines o njima ako ih negledas ,ja mislim da je doslo vrijeme da malo odamo postovanja jedni prema drugima i ako se nekom nesto nesvidja da zadrzi za sebe a ne prozivke itd ...postaje zamorno
Svakom po zasluzi, čini mi se da te nisam nikad uzeo u usta. Moja opaska je bila dobronamjerna, ne stavljaj 5-6 listi jer ne činiš dobro nikome. Ja dijelim, kako kome i kako gdje. Čak sam i ovdje sam maloprije poslao čovjeku listu što mi nije praksa. A ne brinem ja za sebe, nije u redu prema onima kojima je to jedini način da nešto gledaju.

jos pogotovo kad su u pitanju prozivke sto mislim da vise nema smisla
mislim da je doslo vrijeme da malo odamo postovanja jedni prema drugima i ako se nekom nesto nesvidja da zadrzi za sebe a ne prozivke itd ...postaje zamorno

Slazem se 100% sa tobom u ovome gore napisanom je sustina svega .

Ne nisi ali opcenito ova potpucavanja izmedju ljudi sa razlicitih foruma nigdje veze svi smo ovdje dolsi i puno nas nije na maticnim forumima ali trebamo postovat ove ljude i njihov forum a ne se ovdje diskusovat i raspravljat i pogotovo rjesavat neke stvari na stetu foruma i ovih ljudi ,koliko puta smo svi mi bili krivi da je forum zakljucan ,server neradi :( i jos puno toga mislim da je to gore nego ove liste koje sam ja objavio za ove ljude na forumu ....A sam si svjedok neki dan da smo poceli cak i politiku i nacionalizam ubacivat u postove nigdje veze zar ne ...

Последно уредено од модератор:
Gledaj ja sam na ovom forumu od 2009 godine pa sam izgubio nalog i 2013 ponovo aktivirao.

Nikad nije bilo ovo ranije , prozivke , svadje ,provociranje i ostalo sto se desava zadnjih meseci.

Necu da imenujem ali ovde je doslo 5-6 ljudi u zadnjih par meseci kada su banovani na nekim drugim forumima i od tada traje sve ovo.
A i na tim forumima na kojim su banovani istu su atmosferu pravili,pa su zato i banovani.

I nazalost i ovde na kajgani su nastavili da se ponasaju tako ,kako se ponasaju i zbog toga je ovakva situacija .

Ne nisi ali opcenito ova potpucavanja izmedju ljudi sa razlicitih foruma nigdje veze svi smo ovdje dolsi i puno nas nije na maticnim forumima ali trebamo postovat ove ljude i njihov forum a ne se ovdje diskusovat i raspravljat i pogotovo rjesavat neke stvari na stetu foruma i ovih ljudi ,koliko puta smo svi mi bili krivi da je forum zakljucan ,server neradi :( i jos puno toga mislim da je to gore nego ove liste koje sam ja objavio za ove ljude na forumu ....
Pa, nije forum njihov, nego valjda nas ! Da se ne ljutis, (da me pogresno ne shvatis) ja ne priznajem nikakve "granice", narocitio na netu ! ;)
Mislim da je glavni problem bas u tome, sto neko hoce i zeli, da nas trpa u nekakve "torove", sto je prosto nemoguce !

Последно уредено:
Gledaj ja sam na ovom forumu od 2009 godine pa sam izgubio nalog i 2013 ponovo aktivirao.

Nikad nije bilo ovo ranije , prozivke , svadje ,provociranje i ostalo sto se desava zadnjih meseci.

Necu da imenujem ali ovde je doslo 5-6 ljudi u zadnjih par meseci kada su banovani na nekim drugim forumima i od tada traje sve ovo.
A i na tim forumima na kojim su banovani istu su atmosferu pravili,pa su zato i banovani.

I nazalost i ovde na kajgani su nastavili da se ponasaju tako ,kako se ponasaju i zbog toga je ovakva situacija .
E to si upravu dosli su duski1966 i intrenacional,neznam da negledam Burman itd mozda sam neke izostavio ali ima ih jos nevidim problem ako oni djele liste ljudima vidi koliko puta su internacionala napali ja nisam stvarno vidio njegov post da proziva duski1966 je malo temperamntniji ali i dobio je ban ali dosla je masa ljudi koji nisu banovani i mislim da dalje znas i sam u toku si[DOUBLEPOST=1484323442][/DOUBLEPOST]
Pa, nije forum njihov, nego valjda nas ! Da se ne ljutis, (da me pogresno ne shvatis) ja ne priznajem nikakve "granice", narocitio na netu ! ;)
Mislim da je glavni problem bas u tome, sto neko hoce i zeli, da nas trpa u nekakve "torove", sto je prosto nemoguce !
Neshvatma pogresno donekle si upravu ali vidi SF u Sr,SUL u Bih ,CroS i jos par u Hr tako da nisam imo namjeru da djelim ili stavljam granice ali tako sam se izrazio ....

E to si upravu dosli su duski1966 i intrenacional,neznam da negledam Burman itd mozda sam neke izostavio ali ima ih jos nevidim problem ako oni djele liste ljudima vidi koliko puta su internacionala napali ja nisam stvarno vidio njegov post da proziva duski1966 je malo temperamntniji ali i dobio je ban ali dosla je masa ljudi koji nisu banovani i mislim da dalje znas i sam u toku si[DOUBLEPOST=1484323442][/DOUBLEPOST]
Neshvatma pogresno donekle si upravu ali vidi SF u Sr,SUL u Bih ,CroS i jos par u Hr tako da nisam imo namjeru da djelim ili stavljam granice ali tako sam se izrazio ....
A, kad je to Burmann dosao na Kajganu ?! ;)

Пак се опуштивте . Доста беше денес offtopic расправии. Ве молам доста веќе затоа што немаме намера да читаме ваши работи надвор од форумов што сте ги правеле.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom