Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 мај 2013
Мислења
11.826
Поени од реакции
36.861
..чудно некогаш си баја луциден , некогаш истураш ..што ни пци намачкано со мас не го ни мирисаат..., колкумина го пишуете ликов зад никот???
Незнам ја тоа, тука сум за секој случај.

Член од
2 септември 2010
Мислења
7.148
Поени од реакции
7.516
Сакам да го прашам господинот @Ѓорѓи Н. , познат експерт по Уставно право, по кој член од Уставот Претседателот Иванов му го даде мандатот на Груевски и дали таквата постапка е согласно или е спротивна на Уставот.
Не знае тоа, глув се прави за ова. Само знае дека Сјо е неуставно. Ова што го прашуваш не го знае.

Fringe

Скитник низ паралелни светови
Член од
24 септември 2011
Мислења
7.898
Поени од реакции
3.006
И рековте Фрчко е предавник а Гвујо ја брани Македонија?

Внимателно прочитајте го Фрле и размислете кому оваа платформа најмногу одговара.

http://www.libertas.mk/kakvo-gigantsko-razocharuvane/
Kratko i jasno

Se sto ispopluka i posra izminative 25 godin vo Makedonija i za Makedonija sega saka preku edna kolumna da go izlize.

E nemoze,vakvite treba na plostad ili toa so ostana od nego da se raspnat na krst

W

wicked_1

Гостин
..чудно некогаш си баја луциден , некогаш истураш ..што ни пци намачкано со мас не го ни мирисаат..., колкумина го пишуете ликов зад никот???
Само твоите дебилизми се форумска константа, се друго е променливо.

Fringe

Скитник низ паралелни светови
Член од
24 септември 2011
Мислења
7.898
Поени од реакции
3.006
А до него Грујо.
Moze ke go pretrka bidejki crpnatiot domasen predavnik praka signali na ahmeti deka e spremen da mu sedne na karot i da ja prifati sealbanskata platforma samo za da dojde na vlast.

Pisav prethondo i pak ke pisam

Vreme e bratucedot i dbk da se poigraat kanter vo zivo so se sto e sds

Член од
17 август 2011
Мислења
10.255
Поени од реакции
18.205
Ako sostavi vlada pri uslovite od platformata, grujo potpishuva politicko sanoubistvo I recisi siguren zatvor.
Вајда ти е јасно дека нема да се состави влада со сите услови од платформата,дури и да сакаат не можат некој од точките да ги исполнат. Гледај им ги изјавите на Дуи,Вмро и Сдсм сите опции ги оставаат у игра а тоа значи се ценкаат.

S

silmarillion

Гостин
Прво платформата е спас за Грујо и Ахмети. Ко што има џибери кај Македонците има и кај Албанците кои паднаа у транс дека незнам што ќе им се промени у животот ако се прифати таа платформа. Грешка у чекори и пак ќе искочат ебана странка ко и стално, само нека се молат да не ги сместат у ровови да гинат пак за туѓи миљони евра.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.277
Moze ke go pretrka bidejki crpnatiot domasen predavnik praka signali na ahmeti deka e spremen da mu sedne na karot i da ja prifati sealbanskata platforma samo za da dojde na vlast.

Pisav prethondo i pak ke pisam

Vreme e bratucedot i dbk da se poigraat kanter vo zivo so se sto e sds
хахах како е глуп црпнатиот, карот на ахмети е веќе до шишка залапан од пастирот кој нема да го испушти додека не ја исцеди и последната капка од него

Член од
14 април 2008
Мислења
1.257
Поени од реакции
914
Ќе ја изгуби подршката од тие 450К што гласале за него и нема кој да го брани. А вака со 450К тешко дека ќе оди во затвор.
Баш така. Ова ти се вика стварно забеганост.[DOUBLEPOST=1484063871][/DOUBLEPOST]
Треба да направат праксата да стане стандард пред македонските судови.

Утре со комшијата кога ќе се спориш за меѓа, судот ќе одлучи врз основа на тоа кој ќе донесе повеќе луѓе како подршка.

Ете така они ја перцепираат судската власт. Чим 450 илјади го гласале, нема зошто да оди во затвор.
Зависи од природата на она за кое се просудува. Некаде бројката на соистомисленици е одлучувачка, некаде не е битно колку мина нешто сакаат или не сакаат одлучувачко е мислењето и одлуката на меродавна институција.[DOUBLEPOST=1484064718][/DOUBLEPOST]
аии невоспитано дериште :anco:

Последно уредено:
Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.863
Не знае тоа, глув се прави за ова. Само знае дека Сјо е неуставно. Ова што го прашуваш не го знае.
Изгледа не е на смена денес, може го пратиле на зимување, ама јас ќе го прашам истото и утре, се дур не добијам одговор.

Член од
2 септември 2010
Мислења
7.148
Поени од реакции
7.516
Изгледа не е на смена денес, може го пратиле на зимување, ама јас ќе го прашам истото и утре, се дур не добијам одговор.
Епа после службеното патување заслужува одмор малку. :icon_lol:

B

Borg_Drone

Гостин
Мене тој факт ми е познат, и ги сваќам луѓето. тешко е да се живее во беда и безработица. И никого не осудувам што се снаоѓа за да се иссели. Меѓутоа кој ни дава право да го менуваме името на државата, ние сме само една генерација Македонци.
Секој има различни ставови и го почитувам и твојот став. Да се набедувам понатаму не мислам. Јас сум и речиси сигурен дека и никогаш нема да се подобри состојбата во земјата. Ти го тврдиш спротивното, али во ред го почитувам твоето мислење.

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
..што да ти правам.., можеш само да си пукаш од завист у својата бедна потпросечна глупоќа , сонувајќи го мојот константен дебилитет :) :) :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom