Фан Клуб: Интер

Ќе го пакуваме у Кина за 200 милиони, Вандич ќе лапа 50 милиони по сезона. Па што за две сезони ќе заработи колку 15 во Интер... А Интер ќе ги купи Гамерио и Илчо (за зицери да тепа) и со останатите пари ќе купи 5 леви бекој, 5 десни и Џони ќе биде како на кокаин... Никад нема да пише дека немаме бекој.

Ајде сега и асистенциите ќе ги рачунаме:pos:..арно не даде гол иначе кој ќе ве слушаше дека 80 милиони вредел:LOL:[DOUBLEPOST=1483919724][/DOUBLEPOST]
Ќе го пакуваме у Кина за 200 милиони, Вандич ќе лапа 50 милиони по сезона. Па што за две сезони ќе заработи колку 15 во Интер... А Интер ќе ги купи Гамерио и Илчо (за зицери да тепа) и со останатите пари ќе купи 5 леви бекој, 5 десни и Џони ќе биде како на кокаин... Никад нема да пише дека немаме бекој.

Ти на хартија можиш и 20 бекој да купиш,ама дали ќе се погоди еден асолен е работата а не е само да ги купиш..можат сите да бидат како Ди Амбросио и Ансалди па што ќе направат тогаш?

Комбинирано бе Џони, 14 гола и 6 асистенции за играч кој не праи разлика на терен, знае само да дреме у шеснаесетник, да промашува зицери и да не кошта бодови. :D
Послаб од Пацини и вреди да се шитне за 30+ Габијадини или да се замени со Гамеиро. :cool:

Јас не го напрајв неписмен,реков дека е тамам,добар играч е..веднаш се осети разлика кога ја прими топката при првиот гол ама за 80 милиони..не јок..треба да е класа а Икарди е далеку од класа играч да се разбериме

Нема сврха веќе да се коментираат цени на играчи во време кога за Диего Коста плаќаш 30 милиони евра а за Игуаин 90 или 300.000 за Барзаљи и 50 за Давид Луиз.

Муабетот за Икарди е што премногу го потценувате а дечкото секоја сезона е најдобар играч у клубов, топ 5 стрелци у лига, топ 10 стрелци у Европа во време кога Интер има екипа составена од играчи како Паласио, Дамброзио и Едер.
23 години има и моментално е еден од најдобрите шпиц играчи у свет.

Kako go ocenuvate Pioli za pocetok? 7 natprevari 5 pobedi, poraz od Napoli na gosti i nereseno so Milan na gosti? Eden od podobrite startovi na trener vo Inter, ne?

U moment nema podobar spic od Icardi. Na negovi 23 e najdobar. I golovi i asistencii pruze zverot <3[DOUBLEPOST=1483925497][/DOUBLEPOST]
Kako go ocenuvate Pioli za pocetok? 7 natprevari 5 pobedi, poraz od Napoli na gosti i nereseno so Milan na gosti? Eden od podobrite startovi na trener vo Inter, ne?
Da ne forsiram za Pioli pred vreme ama e eden od najdobrite posle Murinjo spored mene. Ja zivna ekipava. Kakva takva, ima hemija, moze ne igrame kojznae kakov fudbal ama barem rezultatski na site ni odgovara.

Последно уредено:
Јовче официјално во Севиља.Нека му е со среќа!
Заслужи да игра во нормален клуб.Да сум на негово место и да влезе Паласио место мене има да си каснам од левото маде.Незнам како издржа волку воопшто.

FB_IMG_1484069633621.jpg[DOUBLEPOST=1484075604][/DOUBLEPOST]Screenshot_20170110-201035.png

Последно уредено:
Јовче официјално во Севиља.Нека му е со среќа!
Заслужи да игра во нормален клуб.Да сум на негово место и да влезе Паласио место мене има да си каснам од левото маде.Незнам како издржа волку воопшто.

И покрај тоа што и јас се сложувам дека во Интер работат дебили и целиот клуб е едно ретардирано здружение сепак за Јоветич мислам дека сам си е крив..чоекот во оваа сезона колку што го имав гледано воопшто не беше физички спремен,еден Паласио да е поспремен од тебе треба да се убиеш едноставно,спор како желка,некорисен,неупотреблив..катастрофа беше Јоветич...скроз поинаков играч од минатата сезона ама што да се очекува од Балканец печалбар друго..ќе ги накалапи парите и ќе си игра курташак на тренинзи.

Ако го забележа не ни се бунеше дека не играше воопшто,радосен си беше на клупа и секогаш насмеан при головите на Интер..прав крлеж како типичен Македонски административец вработен преку партија и "нишај врата земај плата"..такви играчи не му требаат на Интер

И покрај тоа што и јас се сложувам дека во Интер работат дебили и целиот клуб е едно ретардирано здружение сепак за Јоветич мислам дека сам си е крив..чоекот во оваа сезона колку што го имав гледано воопшто не беше физички спремен,еден Паласио да е поспремен од тебе треба да се убиеш едноставно,спор како желка,некорисен,неупотреблив..катастрофа беше Јоветич...скроз поинаков играч од минатата сезона ама што да се очекува од Балканец печалбар друго..ќе ги накалапи парите и ќе си игра курташак на тренинзи.

Ако го забележа не ни се бунеше дека не играше воопшто,радосен си беше на клупа и секогаш насмеан при головите на Интер..прав крлеж како типичен Македонски административец вработен преку партија и "нишај врата земај плата"..такви играчи не му требаат на Интер
Во секој случај мислам дека заслужуваше поише минутажа од смрдливион паласио.И немој да заебаваш,за паласио јоветич беше атлетичар,хусеин болт беше за него.Тоа што дегенериците во управа врска немаат - тоа е башка!Ти гледаш дека free loan e и кузнае дали некој денар ке земат летоска ако сака севилја да остане кај нив.И 27 милиони еура за детулено од аталанта еееејјјјј :tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom