Пa сигурнo, нaјпрвo требa криминaлците дa oдгoвaрaaт зa крaдењетo, не смее дa се пoмине некaзнетo зa се штo е укрaденo. Кaкoв чoвек ќе бидеш aкo не те интересирa решaвaњетo нa криминaлoт.Нив ги интерересира процесуирањето на криминалот, а не федерализацијата.
Не ви стана јасно до сега?
Е така де.Пa сигурнo, нaјпрвo требa криминaлците дa oдгoвaрaaт зa крaдењетo, не смее дa се пoмине некaзнетo зa се штo е укрaденo. Кaкoв чoвек ќе бидеш aкo не те интересирa решaвaњетo нa криминaлoт.
Во моментов, не може помалку да ми е гајле за нивните глупави желби кои си ги повторуваат во секоја предизборна кампања за ловење на гласови.Мене да, ме интересира, меѓутоа тоа го нема во заедничкиот проглас на Албанските парти. Кога сме веќе кај тоа, тебе не те интересираат нивните барања, кои излегуваат дури и од рамката.
Ич не се секирај ке има и засебно сјо,судство,затвор,полиција,војска и се по ред...Ништо ново?
Мене ме повеќе интересира опстанокот на СЈО, формирањето засебно судско одделение и процесуирањето на криминалот. Тебе не?
Чисто за потсетување кој беше за поделба (размена на територии).Гледајте малку и на позитивната страна, кога ќе настане делбата на териториите помегу шошоните и СДСМ, ние на истокот ќе станеме најразвиениот дел од државата, останатиот ќе личи како Сирија No.2
Hmmm abe ne ja drzea vmrovcite MTV?start.mk/article/209354/deca-so-propaganda-za-golema-albanija-na-mtv
Албанчина на МТВ 2 пеат за голема албанија со маички со карта на голема албанија.
Ама битно грујо да е во затвор,друго нека си ебе матер.
За да се појават такви треба да се исполнат условите, тоест да не се прифати тоа од страна на СДСМ/ДПМНЕ, ама сега за сега нема никаква реакција од нив.... така да сеуште сме далеку од такво сценарио.[DOUBLEPOST=1483890391][/DOUBLEPOST]Аххх поторно сум грешка, Грујо излезе со интервју:Мене ми личи дека напролет ќе се појават неидинтификувани униформирани вооружени лица во северо-западните планински и погранични предели.
нели он беше бугарашЧисто за потсетување кој беше за поделба (размена на територии).
Па шо ако е бугараш? Беше член на дрпне? Беше.... Па и ден денес повеќе од пола дрпне-овци се бугараши. Да не зборам за ориентација, сем брколиндо и делумно братучедот, се остало е по м.нели он беше бугараш
ај да не го бранам, ама ми се чини Стојан Андов во едно интервју кажа дека имало повеќе предлози како би се решила војната, значи оваа било предложено, но не било земено за сериозно од државнот врв, зошто излезе во јавност е друга работа.
Да беше на вмроовците ќе гледавме лавчина а не орлиHmmm abe ne ja drzea vmrovcite MTV?