S
silmarillion
Гостин
Какво аматерски потег на другиве албански партии што седнаа на маса со Али. Ја да сум албанец никад не би гласал за нив веќе. Истото важи и за СДС ако влезе у коалиција со ДУИ.
За после да се прекрсти у Вмро и да доебе се што остана...и така си леташеNI VO SFRJ SKM NE I MISLESE DOBRO AMA OD 91 SO SMENETO IME VO SDSM I UKRADEN IMOT POCNA APLA DA JA RASTURA MAKEDONIJA I KE JA DOVRSI DO KRAJ RABOTATA AKO VO MEGUVREME NE ISLEZE NEKOJA NOVA VOJNA PA TOA PLEME DOMASEN NEPRIJATEL DO KOREN DA SE UNISTI
Тиглеам шишптарско знаме имаш ставено на профил.За платформата шо ќе кажеш?Изгледа дел од поддржувачите на комуњарите и бањатите се освестија од победничката еуфорија и сфатија дека ова не било само уште еден ефтин трик на ВМРО и дека некој ги насанка. Се кладам дека сега стегаат палци ВМРО да формира влада и да ги прифати сите услови што им ги тупнаја на маса чисто само да немаат грижа на совеста дека при здрав ум и разум и без никаква присила им ја дадоја поддршката на опцијата која најверојатно ке потпише со две раце се што треба. Впрочем тоа и им беше предизборна програма ама овие си мислеја дека се заебаваат. Е па добродојдовте во реалноста.
П.с ги жалам оние кои ќе бидат од другата страна на демаркацијата.
Што те прави тебе помалце крив ако си гласал за вмро него тие што гласале за сдсм? И двете партии имаат подеднакво шанси да прифатат некое од барањата,не го читаше мега интервјуто на груевски?Изгледа дел од поддржувачите на комуњарите и бањатите се освестија од победничката еуфорија и сфатија дека ова не било само уште еден ефтин трик на ВМРО и дека некој ги насанка. Се кладам дека сега стегаат палци ВМРО да формира влада и да ги прифати сите услови што им ги тупнаја на маса чисто само да немаат грижа на совеста дека при здрав ум и разум и без никаква присила им ја дадоја поддршката на опцијата која најверојатно ке потпише со две раце се што треба. Впрочем тоа и им беше предизборна програма ама овие си мислеја дека се заебаваат. Е па добродојдовте во реалноста.
Јас барем не стискам палци. Но ова го гледам исто така како тест. Сега ќе се види кој е патриот и кој и мисли добро на државата.Изгледа дел од поддржувачите на комуњарите и бањатите се освестија од победничката еуфорија и сфатија дека ова не било само уште еден ефтин трик на ВМРО и дека некој ги насанка. Се кладам дека сега стегаат палци ВМРО да формира влада и да ги прифати сите услови што им ги тупнаја на маса чисто само да немаат грижа на совеста дека при здрав ум и разум и без никаква присила им ја дадоја поддршката на опцијата која најверојатно ке потпише со две раце се што треба. Впрочем тоа и им беше предизборна програма ама овие си мислеја дека се заебаваат. Е па добродојдовте во реалноста.
Ништо ново?Заев и Груевски сеуште молчат....
Мене да, ме интересира, меѓутоа тоа го нема во заедничкиот проглас на Албанските парти. Кога сме веќе кај тоа, тебе не те интересираат нивните барања, кои излегуваат дури и од рамката.Ништо ново?
Мене ме повеќе интересира опстанокот на СЈО, формирањето засебно судско одделение и процесуирањето на криминалот. Тебе не?
Гo имa. Ете кoлку ти е битнo, дa ти беше ќе гo видеше.Мене да, ме интересира, меѓутоа тоа го нема во заедничкиот проглас на Албанските парти. Кога сме веќе кај тоа, тебе не те интересираат нивните барања, кои излегуваат дури и од рамката.
Ахххх сум го пропуштил, Значи ли тоа дека ги подржуваш и стоиш позади нивните барања?Гo имa. Ете кoлку ти е битнo, дa ти беше ќе гo видеше.
Не ги пoддржувaм сите. Сaмo тoa зa Сјo.Ахххх сум го пропуштил, Значи ли тоа дека ги подржуваш и стоиш позади нивните барања?