Star Wars - Rebels

Ashley Eckstein, voice-actress of Ahsoka Tano, decided to cosplay as her character :D

5T022a9.png

Дали е до мене, или Thrawn премногу го претвораат у Marty Stu? Ми се свиѓа што ја развиваат Mandalore сагата, и кај го носат карактерот на Sabine. Плус, има теорија шо вика дека Sabine е ќерка на Satine и Obi-Wan шо in turn се врзува со тоа дека Rey е Kenobi по оваа линија. Мене ми е sort of far-fetched.
Самиот Obi-Wan ми е феноменално анимиран/нацртан. Супер го средиле.
Исто така, ми се свиѓа шо го вратија Saw Gerrera, посебно шо ќе ја искористат серијава за тој мост меѓу Clone Wars и RE сагата на овој карактер. Топ осмислено.
И за крај... IT'S HAPPENING :vozbud::vozbud::vozbud:

Дали е до мене, или Thrawn премногу го претвораат у Marty Stu? Ми се свиѓа што ја развиваат Mandalore сагата, и кај го носат карактерот на Sabine. Плус, има теорија шо вика дека Sabine е ќерка на Satine и Obi-Wan шо in turn се врзува со тоа дека Rey е Kenobi по оваа линија. Мене ми е sort of far-fetched.
Самиот Obi-Wan ми е феноменално анимиран/нацртан. Супер го средиле.
Исто така, ми се свиѓа шо го вратија Saw Gerrera, посебно шо ќе ја искористат серијава за тој мост меѓу Clone Wars и RE сагата на овој карактер. Топ осмислено.
И за крај... IT'S HAPPENING :vozbud::vozbud::vozbud:
Утре изледуваат 2 епизоди или ја лошо гледам ?

Знам дека таргет на серијава се деца, али е добра.

Не ми е јасно зошто наместо Реј не ја направија новата трилогија околу Ашока. Колку немаат мозок модерниве такозвани феминисти не ми е јасно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom