Барам програма

• Креатор на темата Креатор на темата mUv@ ThE DoGg
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Neznam dali sum tacno ovde da prasam ali ...da ne znae nekoj Font za Kirilica za vista?
dami dade link dago spustam

Ми треба програм што ќе ми го покажува бројот на тој што ке ми ѕвони на домашен телефон доколку ми е поврзан телефонот со компјутерот нешто како идентификатор.Знае ли некој оваков програм :raz:

Ми треба програм што ќе ми го покажува бројот на тој што ке ми ѕвони на домашен телефон доколку ми е поврзан телефонот со компјутерот нешто како идентификатор.Знае ли некој оваков програм :raz:

И да најдеш таков програм, прво треба да ја овозможиш услугата кај соодветниот фиксен оператор за да ти се прикажуваат броевите на тие што ти вртат. 50 ден. месечно е.

Go simnav Filmot fast and furius 4 noviot ali nemigo cita so nikoj pleer,,ni media player windows ne go cita, ni winamp, ni nero, ni vlc, k-lite codec pack,, samo pisuva instalirajtego za encoding nekoj pleer ''Qvee media player ali nemozam nikade da go najdam..
Ima li nekoj drug Pleer za citajne AVI format?? pomognete

Go simnav Filmot fast and furius 4 noviot ali nemigo cita so nikoj pleer,,ni media player windows ne go cita, ni winamp, ni nero, ni vlc, k-lite codec pack,, samo pisuva instalirajtego za encoding nekoj pleer ''Qvee media player ali nemozam nikade da go najdam..
BS Player, GOM Player:smir:

Ајде бе другари зарем никој не може да најде CD Key за chief architect x1 :toe:
Ај помагајте да не бидат бадијала потрошени 2.5 гига :cry:

BS Player, GOM Player:smir:

Али пак ѓабе ,,пак ми покажува дека филмот 20секунди трае ..а е 700МБ

ми пишува горе наведениот плеер со ендокер..

Ајде Кајганѓии помогнете вие што знаете неми се верува некој да него знае проблемот:)

Ајде Кајганѓии помогнете вие што знаете неми се верува некој да него знае проблемот:)

Прво, од кај го симна филмот?
Второ, многу брзаш, ептен е тазе филмот, така што 99% е дека те заебале.

уште од самиот старт пишува дека е 700МБ уште кога ке го ставеш да се симнува не се базирај по тоа ако е преку торент стави го торентот пак ке ти каже колку % е симнат:toe:

Enybody ??????????

a bre nekoj te zaebal epten oti Premierata na filmov e na 03.04.2009 a ti si go nasol a... alal da tie so kvalitet e....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom