Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Kaspersky со лиценца некој?Или друг добар антивирус...:smir:
Ми треба програм што ќе ми го покажува бројот на тој што ке ми ѕвони на домашен телефон доколку ми е поврзан телефонот со компјутерот нешто како идентификатор.Знае ли некој оваков програм :raz:
И да најдеш таков програм, прво треба да ја овозможиш услугата кај соодветниот фиксен оператор за да ти се прикажуваат броевите на тие што ти вртат. 50 ден. месечно е.
BS Player, GOM Player:smir:Go simnav Filmot fast and furius 4 noviot ali nemigo cita so nikoj pleer,,ni media player windows ne go cita, ni winamp, ni nero, ni vlc, k-lite codec pack,, samo pisuva instalirajtego za encoding nekoj pleer ''Qvee media player ali nemozam nikade da go najdam..
Ima li nekoj drug Pleer za citajne AVI format?? pomognete
BS Player, GOM Player:smir:
Али пак ѓабе ,,пак ми покажува дека филмот 20секунди трае ..а е 700МБ
ми пишува горе наведениот плеер со ендокер..
Ајде Кајганѓии помогнете вие што знаете неми се верува некој да него знае проблемот![]()
Не му е цел симнат чим му трае 20 секПрво, од кај го симна филмот?
Второ, многу брзаш, ептен е тазе филмот, така што 99% е дека те заебале.
Не му е цел симнат чим му трае 20 сек![]()
уште од самиот старт пишува дека е 700МБ уште кога ке го ставеш да се симнува не се базирај по тоа ако е преку торент стави го торентот пак ке ти каже колку % е симнатАли пак ѓабе ,,пак ми покажува дека филмот 20секунди трае ..а е 700МБ
ми пишува горе наведениот плеер со ендокер..
Ајде Кајганѓии помогнете вие што знаете неми се верува некој да него знае проблемот![]()
Ми треба програм што ќе ми го покажува бројот на тој што ке ми ѕвони на домашен телефон доколку ми е поврзан телефонот со компјутерот нешто како идентификатор.Знае ли некој оваков програм :raz:
a bre nekoj te zaebal epten oti Premierata na filmov e na 03.04.2009 a ti si go nasol a... alal da tie so kvalitet e....Go simnav Filmot fast and furius 4 noviot ali nemigo cita so nikoj pleer,,ni media player windows ne go cita, ni winamp, ni nero, ni vlc, k-lite codec pack,, samo pisuva instalirajtego za encoding nekoj pleer ''Qvee media player ali nemozam nikade da go najdam..
Ima li nekoj drug Pleer za citajne AVI format?? pomognete