Барам програма

• Креатор на темата Креатор на темата mUv@ ThE DoGg
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ај ако може некој да ми прати некој добар антивирус со лиценца.Ке му бидам благодарен. :smir:

има некој бесплатна (или со лиценца) програма за изработка на банери??Any1???

глас у миди?? ти мора да се шегуваш...неможе глас во миди дрндалкооо :) Midi е кратенка за (Musical Instrument Digital Interface) т.е.дигитален интерфејс за музички инструменти....т.е. нема глаааас :) не очајувај....купи си понов телефон :smir:

хахаха :pos2:
абре не ми е за телефон имам многу добар телефон, него работава е има еден фараер ми бара таква програма од мп3 да му ги напраам у миди
и сеа ја нормално не сакам да кажам дека не знам, затоа ви барам помош...иначе фала, цел ден никој не ме насмеал, топ си друже! :smir:
Има програми за претворање од мп3 во миди ама не личи на ништи...Ги фаќа сите тонови и сето е збркано...

Ај ако може некој да ја најде Chief Architect X2 да ја симнам од нет. Ако најде некој нека прати пп или на мсн viktorangelovski@live.com

Ми треба некоја програма со која што ќе можам од Power point некоја презентација да ја направам во avi формат односно да ја префрлам на двд.

Однапред благодарам :smir:

Дајте некое програмче за да си преведувам англиски текстови,
порано знаев и една адреса каде што внесуваш www.(било што).com и ти дава македонски превод, граматиката му е катастрофа ама врши работа.

Здраво сакам да прашам дали има некој програм што снима музика од интернет ? Потребен ми е за оваа цел: На интернет има песни за рингтонови за мобилен али не можат да се симнат мора само да се порачаат ама од тука не може да се порачаат така да никако не можам да ги имам тие рингтонови е сега ми треба некој програм со кој ќе можам да ги снимам тие рингтонови зошто тие може да се слушаат ама не да се симињаат и кога ке ги снимам ке си ги ставам у телефон ?

Здраво сакам да прашам дали има некој програм што снима музика од интернет ? Потребен ми е за оваа цел: На интернет има песни за рингтонови за мобилен али не можат да се симнат мора само да се порачаат ама од тука не може да се порачаат така да никако не можам да ги имам тие рингтонови е сега ми треба некој програм со кој ќе можам да ги снимам тие рингтонови зошто тие може да се слушаат ама не да се симињаат и кога ке ги снимам ке си ги ставам у телефон ?

Kakvi рингтонови бе полифони :pos2::pos2:

Ги има на интернет на веб страни напиши free ringtones

Kakvi рингтонови бе полифони :pos2::pos2:

Ги има на интернет на веб страни напиши free ringtones
Хех хех е ајде де најди ги овие и симни ги ако толку знаеш и умееш да видам и прати ми ги важи ? Да те видам што мајстор си ти еве ти http://www.basshunter.se/basshunter.htm

Здраво.Ќе може некој да ми каже CD Key за chief architect x1.

Kaspersky со лиценца некој?Или друг добар антивирус...:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom