Lorddd
Титула - Лорд
- Член од
- 18 март 2007
- Мислења
- 1.067
- Поени од реакции
- 53
Anybody?:smir:Лиценца ако може за prevx CSI 3?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Anybody?:smir:Лиценца ако може за prevx CSI 3?
Има програми за претворање од мп3 во миди ама не личи на ништи...Ги фаќа сите тонови и сето е збркано...глас у миди?? ти мора да се шегуваш...неможе глас во миди дрндалкоооMidi е кратенка за (Musical Instrument Digital Interface) т.е.дигитален интерфејс за музички инструменти....т.е. нема глаааас
не очајувај....купи си понов телефон :smir:
хахаха :pos2:
абре не ми е за телефон имам многу добар телефон, него работава е има еден фараер ми бара таква програма од мп3 да му ги напраам у миди
и сеа ја нормално не сакам да кажам дека не знам, затоа ви барам помош...иначе фала, цел ден никој не ме насмеал, топ си друже! :smir:
Aј види си ПП.Ај ако може некој да ми прати некој добар антивирус со лиценца.Ке му бидам благодарен. :smir:
Ајде и на мене ако можеAј види си ПП.
:helou:
Здраво сакам да прашам дали има некој програм што снима музика од интернет ? Потребен ми е за оваа цел: На интернет има песни за рингтонови за мобилен али не можат да се симнат мора само да се порачаат ама од тука не може да се порачаат така да никако не можам да ги имам тие рингтонови е сега ми треба некој програм со кој ќе можам да ги снимам тие рингтонови зошто тие може да се слушаат ама не да се симињаат и кога ке ги снимам ке си ги ставам у телефон ?
Хех хех е ајде де најди ги овие и симни ги ако толку знаеш и умееш да видам и прати ми ги важи ? Да те видам што мајстор си ти еве ти http://www.basshunter.se/basshunter.htmKakvi рингтонови бе полифони :pos2::pos2:
Ги има на интернет на веб страни напиши free ringtones