Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
poveli tuka imas eden free recnik od site jazici preveduva vo sekoj od postavenite jazici....Барам речник од англиски на македонски, симнав еден али трае 7 дена. идивиди речникот прима смао 30 зборови, друг некој речник или линк каде има?
Имало на он нет, али он нет страната не се отвара
Барам речник од англиски на македонски, симнав еден али трае 7 дена. идивиди речникот прима смао 30 зборови, друг некој речник или линк каде има?
Имало на он нет, али он нет страната не се отвара
Англиско-македонски речник од мкдев тим (full version). Ќе ти го пратам по ПП подоцна, дека сега сум на школо![]()
Virtual DJ:smir:Здраво..... Барам ако знае некој програма за правење на миксови од песни ама да може да се сними песната на пример сакам да направам песна што ќе трае 20 минути споена од повеќе песни и на прелазите сакам да им ставам ефекти да не биде гол (чист)прелаз без ништо ај кажете ми овакава програма ? Поздрав...
А на Virtual DJ може ли да се спојуваат песни а ? јас мислам дека може само да се микса а мене ми треба да ја измиксам песната и да ја направам на една трака и кога сакам да си ја пуштам измиксана ?Virtual DJ:smir:
Може се само најди си туториал:smir:А на Virtual DJ може ли да се спојуваат песни а ? јас мислам дека може само да се микса а мене ми треба да ја измиксам песната и да ја направам на една трака и кога сакам да си ја пуштам измиксана ?
А на Virtual DJ може ли да се спојуваат песни а ? јас мислам дека може само да се микса а мене ми треба да ја измиксам песната и да ја направам на една трака и кога сакам да си ја пуштам измиксана ?
Здраво..... Барам ако знае некој програма за правење на миксови од песни ама да може да се сними песната на пример сакам да направам песна што ќе трае 20 минути споена од повеќе песни и на прелазите сакам да им ставам ефекти да не биде гол (чист)прелаз без ништо ај кажете ми овакава програма ? Поздрав...