Барам програма

• Креатор на темата Креатор на темата mUv@ ThE DoGg
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Baram programa so koja ce mozam od zulu.net dodeka sledi nekoja emisija da mozam da ja snimam ako znae nekoj takvo nesto neka pise .

Барам речник од англиски на македонски, симнав еден али трае 7 дена. идивиди речникот прима смао 30 зборови, друг некој речник или линк каде има?
Имало на он нет, али он нет страната не се отвара
poveli tuka imas eden free recnik od site jazici preveduva vo sekoj od postavenite jazici....

Барам речник од англиски на македонски, симнав еден али трае 7 дена. идивиди речникот прима смао 30 зборови, друг некој речник или линк каде има?
Имало на он нет, али он нет страната не се отвара

Англиско-македонски речник од мкдев тим (full version). Ќе ти го пратам по ПП подоцна, дека сега сум на школо :)

Здраво..... Барам ако знае некој програма за правење на миксови од песни ама да може да се сними песната на пример сакам да направам песна што ќе трае 20 минути споена од повеќе песни и на прелазите сакам да им ставам ефекти да не биде гол (чист)прелаз без ништо ај кажете ми овакава програма ? Поздрав...

Здраво..... Барам ако знае некој програма за правење на миксови од песни ама да може да се сними песната на пример сакам да направам песна што ќе трае 20 минути споена од повеќе песни и на прелазите сакам да им ставам ефекти да не биде гол (чист)прелаз без ништо ај кажете ми овакава програма ? Поздрав...
Virtual DJ:smir:

А на Virtual DJ може ли да се спојуваат песни а ? јас мислам дека може само да се микса а мене ми треба да ја измиксам песната и да ја направам на една трака и кога сакам да си ја пуштам измиксана ?

А на Virtual DJ може ли да се спојуваат песни а ? јас мислам дека може само да се микса а мене ми треба да ја измиксам песната и да ја направам на една трака и кога сакам да си ја пуштам измиксана ?
Може се само најди си туториал:smir:

Другар, пушташ тоа диџејот да снима, и ставаш трака на едниот плеер, ставаш трака на другиот плеер, и ги правиш ко една. И се` така, за да на крај добиеш еден микс/сет како сакаш наречи го. Сега, јасно :) ?

DJ TRAKTOR

Ке мозе линк за Virtual DJ ... :toe: ама не трајал верзија !! !

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom