Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Ajde se ti odluči jel Sota ima liste ili nema. A za lajkovanje ako nađeš da sam ga lajkovao više od 3x (mislim da sam jednom ili nijednom) nikad se više neću pojaviti na forumu i javnu ću ti se izviniti.
Vidi ova tvoja strategija da dobijes nesta moze i da ne mi svidzja ali za tebe radi dobro.Znas kako je bilo na SF kad nekoliko godina nista pametno nisi dobil ali posle si smislil ovi metod sa klozeta i sve ti proradilo za to go pitam ovi cilekiki do gde je gotov da dogura da bi nesto dobil, a ne da ceka na neki slucajnosti nesto da se desi.Evo ti si tipicni primer covek koj nista nezna da dobije nesto i ponovo nista da nezna.hahaha.

Eto vidis!Sam si sve rekao.Da,ta slika kao i mnoge druge imaju poruku na zalost!Jos samo da si napisao "Ima se moze se".To je to.
Pogresno !
Poruka je npr. da se TVViet moze gledati mufte i da npr. vlasnik TVVieta vidi da ima propusta ! ;)
Ko zna, moze i hoce - iskoristice ovu poruku, a ko ne zna, mislice pogresno o poruci ! :D

Последно уредено:
NE nego da tebi ugodim .... jer vidim da tema ide u pravcu.chat-a pa reko ajd malce da se pisemo kad vec nema nista pametno mada..... ima i onog sta cu od dosade idem da divanim na kajgani ... neko jedva ceka da ga se spomene

Ajd.....

Pogresno !
Poruka je npr. da se TVViet moze gledati mufte i da npr. vlasnik TVVieta vidi da ima propusta ! ;)
Ko zna, moze i hoce - iskoristice ovu poruku, a ko ne zna, mislice pogresno o poruci ! :D
Ti si zaista vest u zameni teza,kao da se bavis politikom:).Samo nastavi sa slikama,mene to ne dotice.ali nisam primetio da se to nekom svidja.

Ti si zaista vest u zameni teza,kao da se bavis politikom:).Samo nastavi sa slikama,mene to ne dotice.ali nisam primetio da se to nekom svidja.
Nikakva zamena teza, samo si pogresno odgovorio ! ;)[DOUBLEPOST=1482963092][/DOUBLEPOST]
Kad smo vec kod D3GO/SBB promaklo ti??? Album tema na Kajgana....

Прегледај го приврзокот 162571 Прегледај го приврзокот 162572

To mi slikaj...... moze i Burmann

Pozdrav
A, sta je ovo, nego tipicno hvaljenje !
Gde su sada kriticari ? ;)

Hahaha pa ti stvarno ne znas gdje udaras hahaha izvini nemam namjeru da te vrijedjam .... slatko si me nasmijao prvo se kurci*s stavljas slike a kad ti neko kontru opali hahaha onda se zalis hahaha amo ti slikaj mene ne dira... mogao sam i Link od Album teme da stavim isto ti se vata hahaha

Ajd......

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom