Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Aj' iskreno reci, kome je bio namenjen onaj komentar o pinkovim kanalima ? ;)
Da, slika je postavljena u te svrhe, ljudi trebaju da nadju samo nastavke i adresu !
Predpostavljam meni, što to ne kažeš direktno.
Hoće li tebi ili bilo kome drugom sad biti lakše?
S1Ih9xC.png
PUwgS4r.png
GDauKo8.png
5M6szuK.png
CTCJsfV.png
Ima još ali neki nisu ni za slikanje. Samo mi nedostaje onaj haha

Predpostavljam meni, što to ne kažeš direktno.
Hoće li tebi ili bilo kome drugom sad biti lakše?
S1Ih9xC.png
PUwgS4r.png
GDauKo8.png
5M6szuK.png
CTCJsfV.png
Ima još ali neki nisu ni za slikanje. Samo mi nedostaje onaj haha
Pitao sam za tvoj komentar ! :)
A, kad se vec hvalis time sto si dobio, sada bi clanovi foruma mogli da te pitaju da im to isto das, ili objasnis kako da dodju do toga !
Jer kakva korist od tebe na forumu ?! ;)
I znas sta je najvaznije, ja ponesto i naucim i pronadjem i sam, a ti sve dobijes !
Fazon je npr. mufte gledati TVViet, a da ti gazde nista ne daju ! :D

Последно уредено:
Ja sam samo odgovorio na pitanje u vezi Pink kanala na satelitu,ali se u principu slazem sa Torpedom oko stalnog postavljanja slika nekih kanala,koje znaju zaista da iritiraju ljude koji nisu u mogucnosti da gledaju te kanale.Ne mislim tu na sebe,ja na srecu imam sta da gledam,ali cemu to vodi?Samo bespotrebnim raspravama.

Ja sam samo odgovorio na pitanje u vezi Pink kanala na satelitu,ali se u principu slazem sa Torpedom oko stalnog postavljanja slika nekih kanala,koje znaju zaista da iritiraju ljude koji nisu u mogucnosti da gledaju te kanale.Ne mislim tu na sebe,ja na srecu imam sta da gledam,ali cemu to vodi?Samo bespotrebnim raspravama.
Aj', pogledaj unazad par stranica, ko je i koliko slika postavio ! ;)

Pitao sam za tvoj komentar ! :)
A, kad se vec hvalis time sto si dobio, sada bi clanovi foruma mogli da te pitaju da im to isto das, ili objasnis kako da dodju do toga !
Jer kakva korist od tebe na forumu ?! ;)
I znas sta je najvaznije, ja ponesto i naucim i pronadjem i sam, a ti sve dobijes !
Fazon je npr. mufte gledati TVViet, a da ti gazde nista ne daju ! :D
Znas kako je kad cistis kolozete javi se neka guzica da mu ubaci neki listic nakraj kako vidis ima i takvi ciste klozeta za jedna lista.Netreba mu zameriti to moze to radi .Zajebi ga znas sta je vecno tako ce gura.

Nema potrebe da gledam,jer sam se nagledao slika raznih kanala i rekao sam da mi se to ne dopada jer vodi sam bespotrebnim raspravama.Necu vise oko toga da polemisem bez potrebe.

Javno pitam moderatore, da li je zabranjeno postavljanje slika u ovom delu foruma ?!

Znas kako je kad cistis kolozete javi se neka guzica da mu ubaci neki listic nakraj kako vidis ima i takvi ciste klozeta za jedna lista.Netreba mu zameriti to moze to radi .Zajebi ga znas sta je vecno tako ce gura.
Eh kako bi ti volio da budeš potrčko čistaču klozeta:P ali ni za to nemaš kvalifikacija.
Veliko laprdalo od kojeg niko nema koristi.

Ajde se ti odluči jel Sota ima liste ili nema. A za lajkovanje ako nađeš da sam ga lajkovao više od 3x (mislim da sam jednom ili nijednom) nikad se više neću pojaviti na forumu i javnu ću ti se izviniti.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom