Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Hahaha pa ti stvarno ne znas gdje udaras hahaha izvini nemam namjeru da te vrijedjam .... slatko si me nasmijao prvo se kurci*s stavljas slike a kad ti neko kontru opali hahaha onda se zalis hahaha amo ti slikaj mene ne dira... mogao sam i Link od Album teme da stavim isto ti se vata hahaha

Ajd......
Najveci se ne hvale nikada, pa ni u kontri ! ;)

Nikakva zamena teza, samo si pogresno odgovorio ! ;)[DOUBLEPOST=1482963092][/DOUBLEPOST]
A, sta je ovo, nego tipicno hvaljenje !
Gde su sada kriticari ? ;)
Kad me vec vuces za jezik,reci cu ti da ti i Sota niste isto.Za razliku od tebe on je pomogao mnogima na svim mogucim Forumima,a kad si ti u pitanju nebi se reklo,tako da ne bih rekao da iz istog razloga stavljate slike.

Je..te ode tema u k...c oni stu su delili i pomagali sa listama clanove njih ispljovase i oterase,ostadose ovi fotoreporteri sa slikama ja ovo ti nemas,sto nema niko koristi od toga.Pojedinci budno prate temu da bi se sto pre pofalili i prilepili sliku ovde , sta imaju clanovi od toga APSOLUTNO NISTA
Imam i ja slike od Sky Bundesliga UHD ali sta mi vredi,samo da mi sluzi kao pozadina na pc

Ma samo opusteno nego... stari ili mladi? Jer ja starije oslovljavam sa VI ;)

Ja nisam ni jak nisam ni najjaci ;)

Ajd.......

Kad me vec vuces za jezik,reci cu ti da ti i Sota niste isto.Za razliku od tebe on je pomogao mnogima na svim mogucim Forumima,a kad si ti u pitanju nebi se reklo,tako da ne bih rekao da iz istog razloga stavljate slike.
Tacno, zasto onda to meni toliko zamerate, a pomogao sam onoliko koliko sam mogao ?!

Ajmo iskreno - da pored one dvojice, sto odose, nema Pifija i mene, sta bi ste vi radili na ovom forumu ?! :D
Vidite li da je i komsijama dosadno, pa dolaze ovamo ! :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom