O
ob1
Гостин
Починат е мислам.Знае некој кај е Бапчо од К-15 ?
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Починат е мислам.Знае некој кај е Бапчо од К-15 ?
![]()
Не бе, жив е.Починат е мислам.
Знае некој кај е Бапчо од К-15 ?
![]()
А кое е виното ако може име ?Бапчо има сопствена (микро) винарија и белото вино му освои златен медал. Му ги имам пробано вината, прва лига се![]()
А кое е виното ако може име ?
Уште ја работи Супер Ѕвезда на МРТ 1 сега емисијата му е нешто во стилот на Бранко коцкица.Дарко Мијалковски супер ѕвезда што ја пееше ?
Фриц ми е комшија, он на пиволенд нели наступува сам сс некои дечки под име Студени Нозе : DШо се десе со дечките од Студени Нозе ? Знам дека едниот Сури нешо дрогаш шо прат другите.
Се извинувам за лошата дезинформација што ја пуштив, друг бил тој што починал од К-15.Не бе, жив е.
Само тера(ше) некои бизниси и не е воопшто експониран во јавност. Тој и без тоа улета на кратко во к-15, мислам дека со Васко (Тошо) се другари.
Од тие епизодистите во К-15 почина еден од охриѓаните што се појавуваа во првата сезона. Другиот глуми во серијата Преспав на Телма.
Кај го најде ова живти мајка? Песнава/спотот е 95/96 та, више од 20 години има...А знае некој кој беше дечково и каде е сега?