Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Џ

Џонтра Волта

Гостин
The Sixth Sense е филмиште, единствена мана според мене е што ако го имаш изгледано наредниот пат нема ни на пола да ти биде јак. Сепак, првиот пат кога го гледав толку се наежив на крај, што буквално и косата ми се крена. :D
Вториот пат пазиш на деталите. :D

Хоуп

ümid edirəm
Член од
13 април 2012
Мислења
2.494
Поени од реакции
9.494
sweet smell of success одпаузирај го (y)
Никогаш не сум те прашала, зошто толку ти се свиѓа филмов? Мене ми е еден од полошите ноари. Мн е досаден и се врти во круг, тежок е за следење и не е за препорака :D

G

grande-juve

Гостин
Никогаш не сум те прашала, зошто толку ти се свиѓа филмов? Мене ми е еден од полошите ноари. Мн е досаден и се врти во круг, тежок е за следење и не е за препорака :D
Зашто е многу црн, а ептен сакам црно.. најмногу ради сценариото, не ми текнува пооштро сценарио од ова, мелем за моите ноарски уши.. музиката ми е врвови.. како е снимен.. глумата.. се ми е врв го обожавам :love:

B

Blade Torch

Гостин
-Infernal Affairs
-Room ( реприза а?)
-Spotlight (реприза а ?)
-The Lobster
-The Best Offer
-Transsiberian

први би ги спукал.

B

Blade Torch

Гостин
Некој тука и на работа оди, you know...
Да бе,вчера во 3 поручек си постирал.

Поарно е вака покасно да го постираш, а утре трето место пред работа стај го. Да не му даваме толку пажња на број 4, и онака е без медаља.

Член од
22 јуни 2010
Мислења
3.688
Поени од реакции
5.444
Некако повеќе очекував да се збори за Boyhood по некое време. Со Birdman омилени ми беа годината.

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.004
Поени од реакции
37.332
Да бе,вчера во 3 поручек си постирал.

Поарно е вака покасно да го постираш, а утре трето место пред работа стај го. Да не му даваме толку пажња на број 4, и онака е без медаља.
Вчера бев OFF, денес 8-16, утре сум исто 8-16. Во 6 сабајле да го стаам? :P[DOUBLEPOST=1482947796][/DOUBLEPOST]4. My name is Gump... @Forrest Gump

Run Forrest, run!

Последно уредено:

Хоуп

ümid edirəm
Член од
13 април 2012
Мислења
2.494
Поени од реакции
9.494
Последните 5 филмови од 250 сите ги знаат кои се. Мене дури и порака ми стигна "еј псст еве ги последните 5, само не кажувај на никој" :D. А јас сум тој никој, јас не требаше и не сакав да знам. Ама ај ќе го чекам сега само редоследот.

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.004
Поени од реакции
37.332
Последните 5 филмови од 250 сите ги знаат кои се. Мене дури и порака ми стигна "еј еве ги последните 5, само не кажувај на никој". А јас сум тој никој, јас не требаше и не сакав да знам. Ама ај ќе го чекам сега само редоследот.
Ама вие секако ги знаевте кои се сите 250 филма. Доволно е само да ги отворите една по една темите со гласањата, во воведниот пост ќе видите кои филмови од претходниот круг влегле на листата. Било кој од вас, по пат на елиминација можеше да стигне до ТОП 5, ако се беше заинтересирал. А верувам дека некој таков се нашол.

Хоуп

ümid edirəm
Член од
13 април 2012
Мислења
2.494
Поени од реакции
9.494
Па да ама така не е интересно. Откако ти пишуваш на темата 250, ни еднаш не сум ги отворила гласањата, не па да барам кои се последни 5 што ќе останат. Надеж имав до крај дека некој мој ќе се појави во топ 5. Сега... :unsure:

Член од
5 април 2012
Мислења
8.151
Поени од реакции
8.946
Сакав да пишам нешто за 2016та во врска со филмовите ама се сетив дека и овде е како во мојата струка да годината се затвара во март 2017та :)

Kajgana Shop

На врв Bottom