Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
@Strelec е таа клима е за мене, ако е 12-ка јас ќе ја натерам да работи и на 150 вати, не како change-то на 350, иако е 9-ка прејака е за моите 20м2.
инаку Наташа на МРТ1 најави пред малку минусни Т ама кај мене нешто ја утнуваат стално работата, не знам како е во Скопје ама тука е предновогодишна пролет :D
DSC00907.JPG

• Ми се допаѓа
Reactions: GT1
Ццц се раззумреа...

Мислам триото Доналд Сатерленд, Морган Фримен, Мајкл Кејн ќе гази по земјава уште деценија, здрави ми делуваат момците. ;)

Ццц се раззумреа...

Мислам триото Доналд Сатерленд, Морган Фримен, Мајкл Кејн ќе гази по земјава уште деценија, здрави ми делуваат момците. ;)
Доста! Ќе ги урочиш...

Им стискаме палци на Ентони Хопкинс, Ед Харис, Дагласовците, и останати филмски легенди, машки да ги издржат овие 4 дена што преостануваат од годинава, што.. зема голем данок од филмската индустрија.

Во ретроспектива, смртта на Алан Рикман ме погоди најмногу, а еве денешнава на Кери Фишер е веднаш зад него.

RIP Princess Leia, and may the Force be with you!

Ed Harris бе :D

Clint-Eastwood-e1458392173688.jpg

А Јелчин бе? Премлад беше! Мене неговото заминување ме погоди најмногу. :(
Да, не го заборавив него... дете.
Општо голем удар беше/е оваа година врз сите фандоми во коишто сум меѓу кои и Стар Варс, Стар Трек, ХП... :(

Da toa e senzorot za T na nadvoresniot izmenuvac, sluzi i za defrost....
Sluzi "i" za defrost ubavo se izrazi :) .. dobro sto se potegna prasanjeto pa eve go podistraziv za sebe konecno..delimicno tocno sum mislel deka e nelogicna pozicijata na toj senzor (Outdoor Ambient Sensor) da bide glaven dvigatel na defrosot vo smisol deka ovoj senzor nemoze direktno da ustanovi deka zamrznal izmenuvacot toa direktno go registrira senzorot (Outdoor Coil Sensor) koj e dopren ili spoen so izmenuvacot na nadvoresnata edinica no za uslovno kazano da startuva prinuden defrost dvata zaedno vo sinergija signaliziraat kon maticnata ploca koja spored razlikata vo T inicira derost , bi izdvoil edno video za muabetov pa kogo interesira moze da pogledne pomegu 01:18 - 01:47 nemora celo da go gleda :)
https://www.youtube.com/watch?v=qboSgN4gzuk
OAT CT.jpg

• Ми се допаѓа
Reactions: GT1

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom