Od licno iskusvo samo potrudise da pises bugatski pozzОд лично искуство на тој емаил има поголема шанса да ти се врати маилот назад, од што е преполн отколку да дознаеш одредена работа. Но ете давеникот секогаш се фаќа за сламка...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Od licno iskusvo samo potrudise da pises bugatski pozzОд лично искуство на тој емаил има поголема шанса да ти се врати маилот назад, од што е преполн отколку да дознаеш одредена работа. Но ете давеникот секогаш се фаќа за сламка...
Aj od toj sto ti odgovoril Petar Harizanov gore kaj sto pisuva napisi go emailot negov tuka ako sakasOd licno iskusvo samo potrudise da pises bugatski pozz
So starite proizhodi si ti koga gi davaa samo so deklaracija i trwba da dostavis dokument za poteklo. Ako nemas oficijalen togas potvrda od nekoe zdruzenieej luge od finalna gledaj sega sto mi stoi Преписката е разгледана от С'вета по гражданството. Извадена е за доп'лнителна проверка,od 2013 cekam i taman dojdov do finalna me vratija na doplnitelna,da mi objasni nekoj sto e sega ova i sto znaci
РЕАКТИВИРАЊЕ е можно,,ги ангазирав адвокатоте на младенов па со ГОСПОД НАПРЕД март би требало да има резултати,во мегувреме имам и наново постапка започнато со интервју во софија во јуни..Pepibe i jas sum od 2012 ...9x2x. Prekraten vo Maj/2015 i so novo intervju vo Noemvri/2015 vo ambasadata u Sk sum od Oktomvri/2016 na finalna...Najdov nekoi stari dokumenti od dedo mi i bidejki mi kazaa deka nema reaktiviranje na prekratenite prepiski pocnav od novo...
imam poteklo vnesenoSo starite proizhodi si ti koga gi davaa samo so deklaracija i trwba da dostavis dokument za poteklo. Ako nemas oficijalen togas potvrda od nekoe zdruzenie
Epa togas nesto drugo ne e vo red. Moze da ne si dobro povrzan moze imas problem so drugite dokumenti sto se od sud vadeni.. vaka ke nagagame samo treba da gi kontaktiras niv i ke ti kazat sto e proboemotimam poteklo vneseno
barem posredniko mi rece deka ja vnel krstenicat na tatko miSo starite proizhodi si ti koga gi davaa samo so deklaracija i trwba da dostavis dokument za poteklo. Ako nemas oficijalen togas potvrda od nekoe zdruzenie
Pa toj e istoto od email od pravosudie koga ke ti odgovorat zadolzen e toj petar nema nekoja filozofija samo malku so bukvite ke si pises primerAj od toj sto ti odgovoril Petar Harizanov gore kaj sto pisuva napisi go emailot negov tuka ako sakas![]()
Не сакам ама па можда и посредникот не ти ги превел изводите така имаа многу изгорениbarem posredniko mi rece deka ja vnel krstenicat na tatko mi
Da da znam ama na emailot na ministerstvoto za pravda ne stignuvaat mejlovite gi vraka nazad i pisuva deka emailot im e prepoln so poraki i zaradi toa ne moze da ja primi porakataPa toj e istoto od email od pravosudie koga ke ti odgovorat zadolzen e toj petar nema nekoja filozofija samo malku so bukvite ke si pises primer
ште ве молја да ми дадете данни за мојта преписка с номера 1111/2012
Зашто не знам пин мераи многу
Напишав со блгарски букви ама не ми испагат на кајгана[DOUBLEPOST=1482628724][/DOUBLEPOST]
Не сакам ама па можда и посредникот не ти ги превел изводите така имаа многу изгорени
20 mes na dop do maj 2 dena na finalna pa 4 mes kako tebe za utvrduvanje na dop pa 2 mes na finalna i sega 1 mes na potpis cekam imav dok od vel trnovo br12--- od 2013 cekaj ke bide a soprugata bez nikakvi dokumenti i ona e na potpisej luge od finalna gledaj sega sto mi stoi Преписката е разгледана от С'вета по гражданството. Извадена е за доп'лнителна проверка,od 2013 cekam i taman dojdov do finalna me vratija na doplnitelna,da mi objasni nekoj sto e sega ova i sto znaci
Mozda jas napisav pred septemvri i dobiv utredenta odgovor a koga prakas pokazuva ko da e prepun emelot ama utredenta oni mi go pisale pinot proveri vo spam ili vo trash mora da imas odgovor a i treba da si pises na bg[DOUBLEPOST=1482668967][/DOUBLEPOST]Da ne zaboravamDa da znam ama na emailot na ministerstvoto za pravda ne stignuvaat mejlovite gi vraka nazad i pisuva deka emailot im e prepoln so poraki i zaradi toa ne moze da ja primi porakata