Барам програма

• Креатор на темата Креатор на темата mUv@ ThE DoGg
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Да да некои добро ме разбрале ми требе програма за да барам готови телефонски броеви(според внесено име и презиме), а не јас да ги запишувам во мој именик како во Microsoft Office Access и Excel. Ако некој може да ми даде линк од програмата 981 ако знаете за која ви викам нека прате, зошто барав на Google неможам да најдам :wink:

Некоја програма слична на Нет Лимитер? Оти ја пробав оваа програма и нешто не сакаше да ми работи. Ми вели API is not allowed, а и не можам да најдам клуч за неа:helou:

Луѓе мене ми треба програм на кој ке можам да си ставам mp3 и да снимам глас да ја пуштам песната да си свири и само гласот да го додадам а на тие frooty loops и Cubase SX 3 се прават ритами а јас имам ритам во mp3 формат само сакам на него да му додадам recording и тоа ако постои таков прогарм кажете го.

Луѓе мене ми треба програм на кој ке можам да си ставам mp3 и да снимам глас да ја пуштам песната да си свири и само гласот да го додадам а на тие frooty loops и Cubase SX 3 се прават ритами а јас имам ритам во mp3 формат само сакам на него да му додадам recording и тоа ако постои таков прогарм кажете го.

Побарај на google некои караоке програми.

И пробај со Sound Forge.

Некоја програма слична на Нет Лимитер? Оти ја пробав оваа програма и нешто не сакаше да ми работи. Ми вели API is not allowed, а и не можам да најдам клуч за неа:helou:
пробај од друго место ја слегни мора да работе:smir:

Не видов тема во хардвер па овде сеедно е. Драјвери за P4M900-X за XP ?

Не видов тема во хардвер па овде сеедно е. Драјвери за P4M900-X за XP ?

Ако користиш Firefox да ти кажам една финта, само на најновата верзија на Firefox ја има.

Одиш најгоре кај што треба да пишуваш име на страница и таму ќе пишеш баш вака:

www.google.com

и све ќе ти најде.

http://www.nodevice.com/driver/P4M900/get37376.html

Ако користиш Firefox да ти кажам една финта, само на најновата верзија на Firefox ја има.

Одиш најгоре кај што треба да пишуваш име на страница и таму ќе пишеш баш вака:

www.google.com

и све ќе ти најде.

http://www.nodevice.com/driver/P4M900/get37376.html

Озбилно, не заебаај, ццц колку не сум знаел :kesa:
Па сигурно нема да прашам тука ако не најдам на гугл, јаху, dogpile и бла бла бла. Ми треба за P4M900-X не без тоа X.

Ако знаеш кажи, не ми соли памет мене за такво нешто, најди некоја будала од 5то одделение.

Озбилно, не заебаај, ццц колку не сум знаел :kesa:
Па сигурно нема да прашам тука ако не најдам на гугл, јаху, dogpile и бла бла бла. Ми треба за P4M900-X не без тоа X.

Ако знаеш кажи, не ми соли памет мене за такво нешто, најди некоја будала од 5то одделение.

А проба да ги стаиш овие?

И сигурно не си побарал на официјалната страна на MSI

И таму побарав, нема . . .

Како бе нема?

Ти дадов директ линк за download на сите драјвери и програми од официјалната MSI страница.

И проба ли со тие што се без Х?

Зашто тоа Х не е многу битно, некоја ситна разлика е.

Како бе нема?

Ти дадов директ линк за download на сите драјвери и програми од официјалната MSI страница.

И проба ли со тие што се без Х?

Зашто тоа Х не е многу битно, некоја ситна разлика е.

Така :)

Чипсетовите се исти, друго е различно.
Благодарност, ќе составувам дел по дел :)
Ако најдеш нешто би ти бил благодарен ако не пак сум . . .

mi treba edno programce ama pod hitno, bratmi mi izbrisal nekoj fajlovi vazni, i sega ne mozam da gi najdam nikako, ali imase edno programce ne znam kako se vikase ....
izbrisenite fajlovi gi najdvese... ako go znae nekoj neka mi kaze plss hitno mi e..
fl od napred

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom