Scirea
ZARDOZ
- Член од
- 4 август 2010
- Мислења
- 27.970
- Поени од реакции
- 90.202
Извор? Прашувам дека и за Мајкл Даглас зборуваа исто, уште пред две години можеби.
https://www.google.com/amp/www.dail...oking-frail-denying-throat-cancer.html?espv=1

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Извор? Прашувам дека и за Мајкл Даглас зборуваа исто, уште пред две години можеби.
Со здравје, со добро и долго да ја користиш. Колку ја плати, ако не е тајна?Da se pofalam so denesna montaza....sega za sega mirno raboti i dobro topli, prviot vpecatok posle otvaranjeto na ambalazata i kutiite.....mnogu kvalitetno im e izrabotena Amberot, kako panelot taka i nadvoresnata.
Прегледај го приврзокот 162376
Прегледај го приврзокот 162372 Прегледај го приврзокот 162373 Прегледај го приврзокот 162374
Прегледај го приврзокот 162375 Прегледај го приврзокот 162371
Според мое скромно искуство, дилеми нема-Инвертерот ти е неколку пати поекономичен од панелот. Можеби треба да се навикнеш на таков начин на загревање, но за економичност инвертерот е без конкуренција.Здраво, ако може малку помош од стручните лица што се овде, пошто не сум упознаен јас баш многу во работиве.
Што е поекономично од загревање на мала соба во стан 15-20 м2, инвертер 3,5(Беко) или панелка 2000 kw?
Фала однапред.
Гледам дека панелката многу побрзо загрева, па откако ќе загрее после долго време не мора да се уклучува, а климата нешто поспоро и најчесто подолго работи....
Според мое скромно искуство, дилеми нема-Инвертерот ти е неколку пати поекономичен од панелот. Можеби треба да се навикнеш на таков начин на загревање, но за економичност инвертерот е без конкуренција.Здраво, ако може малку помош од стручните лица што се овде, пошто не сум упознаен јас баш многу во работиве.
Што е поекономично од загревање на мала соба во стан 15-20 м2, инвертер 3,5(Беко) или панелка 2000 kw?
Фала однапред.
Гледам дека панелката многу побрзо загрева, па откако ќе загрее после долго време не мора да се уклучува, а климата нешто поспоро и најчесто подолго работи....
Какви ги има ти за Волкот и Џанго се фати.Џонтра, Волкот и Џанго не ни треба да се ни во топ 250, а камоли високо да бидат ставени на било која листа.
Сеоски Роџер Еберт.
Малена пред Confessions, Rashomon, Interview with the Vampire etc...![]()
7. There Will Be Blood
Е овој не ми го чепкајте, ќе има крв!
Со здравје нека ја користи ама јас од стрелец не очекувам веродостојни податоци. За добрите работи секако ќе се пофали ама за лошите.....Со здравје, со добро и долго да ја користиш. Колку ја плати, ако не е тајна?
Очекувам, многу информации, споредби и сл.
Поздрав[DOUBLEPOST=1482762846][/DOUBLEPOST]На фотографијата каде е претставен задниот дел од надворешната едеиница, забележувам една жолта жица. Се прашувам зошто е таа? Зошто е така оставена? Која е причината што ја оставиле така, се работи за лоша завршна обработка или јас сум во грешка ??? Ова ми падна во очи без некоја тендетенција. Сигурно некој поупатен од мене ќе даде и соодветен одговор.
Однапред Благодарен.[DOUBLEPOST=1482762991][/DOUBLEPOST]На крај прашање до Стрелец:
Кои се причините што се одлучи за овој модел? Зошто за овој, а не за хансол, ломо и сл. или пак за некој поден-конзолен модел или пак за некој модел од друга марка????
Однапред за благодарен на одговорот. Се надевам дека ќе ми помогне при еден мој понатамошен избор.
Поздрав.
сензор за температура е тоаНа фотографијата каде е претставен задниот дел од надворешната едеиница, забележувам една жолта жица. Се прашувам зошто е таа? Зошто е така оставена? Која е причината што ја оставиле така, се работи за лоша завршна обработка или јас сум во грешк
сензор за температура е тоа
Да, поестетски е решено кај fujitsu.Tocno taka senzor za T.. Kaj mene na Daikinot izgleda vaka:
Прегледај го приврзокот 162421
kolku sto znam toj senzor dava informacija kolku e nadvoresnata T na vlezniot vozduh na softverot sto e prakticno i najtocniot podatok ako sakame da znaeme na koja nadvoresna T raboti klimata vo odreden moment odnosno tamu treba da go postavime meracot, spomna ednas i tzlatko porano mislam..Negde citav deka toj senzor ustvari kazuva koga zamrznuva sakjeto na nadvoresnata edinica i signalizira potreba za defrost ama spored pozicijata nelogicno mi e toa.. Nego @Kandilce ti mislam Fuji imase i pretpostavuvam kaj niv poestetski e reseno ova i zatoa ti strcese na slikava od Amberot ili?
P.S Cestitam @Strelec so zdravje da se sluzis..malku kolovati struja mnogu toplina i super auto mode neka ti ima![]()